Відбулося засідання 3 сесії сільської ради восьмого скликання

Дата: 11.02.2021 11:26
Кількість переглядів: 281

10 лютого 2021 року відбулося засідання третьої сесії Кулевчанської  сільської ради восьмого скликання. На сесії були присутні 19 депутатів. Загалом 20 питань депутати обговорювали та приймали понад чотири години.

На засіданні були присутні старости, начальники структурних підрозділів сільської ради, депутат районної ради.

Перед початком роботи сесії Кулевчанський сільський голова М. Попов, висловив найкращі привітання  депутатам сільської ради, які в міжсесійний період відсвяткували дні народження.

Перед депутатами виступив Білалов А. Е., який розповів про надання пільгового проїзду пільговим категоріям громадян і запропонував на наступній сесії прийняти рішення щодо виділення коштів на вирішення даного питання. Сільський голова Попов М. М. зазначив, що це дуже важливе питання, тому що у зв’язку зі зменшенням чисельності пасажирів, можуть бути зовсім скасовані рейси автобусів. Староста села Сергіївка Тимохіна Л. В. підняла питання щодо продовження маршруту  автобусу Сергіївка – Сарата до кінця села.

Упродовж пленарного засідання сесії депутати затвердили 7 програм з життєдіяльності громади.  

Секретар сільської ради Діана Польжок ознайомила депутатів з Програмою «Доступна медицина» та розповіла, що відповідно до цієї програми виділені кошти на придбання медикаментів. Також буде закуплено аналізатор крові.

Програмою «Безпека та охорона правопорядку» передбачені кошти на встановлення у населених пунктах громади камер відео спостереження.  Начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Лілія Качанова доповіла депутатам про заходи  Програми освіти, культури, молоді та  спорту та фінансування заходів, які розраховані на святкові заходи усіх сіл, які відносяться до Кулевчанської сільської ради.

Виконуюча обов’язки начальника служби у справах дітей Вікторія Стоянова розповіла, що  соціальною Програму щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини на 2021 рік заплановані кошти на придбання одягу для дітей соціально - незахищених категорій та на проведення святкових заходів.

Секретар сільської ради Діана  Польжок презентувала проект програми соціально-економічного та культурного розвитку Кулевчанської  сільської ради, в якій визначено конкретні цілі та пріоритети розвитку у соціальній, економічній та культурній сферах.

Олена Сєришева, начальник фінансового відділу ґрунтовно доповіла про внесення змін до  бюджету Кулевчанської сільської ради на 2021 рік.

Депутати сільської ради затвердили списки дітей на безоплатне харчування дітей у навчальних закладах сільської ради. Також виділені кошти на 50% харчування усіх дітей навчальних закладів сільської ради.

Прийняли частку комплексу будівель та споруд № 4 ДОЗ «Сонячний» у комунальну  власність територіальної громади села Кулевча. У літній період 46 дітей(обдаровані діти, діти кризових сімей, діти учасників АТО) будуть оздоровлені безоплатно.

Було розглянуто багато заяв мешканців сіл Кулевчанської сільської ради про надання матеріальної допомоги на лікування та реабілітацію.

Депутати сільської ради прийняли низку інших рішень – зокрема затвердили зміни до структури, штатних розписів та умови оплати праці секретаря Кулевчанської  сільської ради у 2021 році, ряд земельних питань та питань стосовно податків та зборів на території Кулевчанської сільської ради.

Всі питання порядку денного були розглянуті та детально обговорені на засіданнях постійних комісій сільської ради. В результаті, засідання сесії пройшло по діловому та конструктивно. По кожному пункту порядку денного було прийнято рішення.

По закінченню пленарного засідання  3 сесії сільської ради восьмого скликання сільський голова Михайло Попов подякував депутатам за плідну  роботу.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь