22 квітня відбулося засідання 4 сесії 8 скликання

Дата: 23.04.2021 09:37
Кількість переглядів: 493

22 квітня відбулось пленарне засідання ІV сесії сільської ради восьмого скликання, яке провів сільський голова Михайло Попов. У роботі зібрання взяли участь 13 депутатів сільської ради (із 21 обраного), секретар сільської ради Діана Польжок, начальники відділів апарату виконавчого комітету сільської ради, депутат районної ради Станіслав Попов.

На початку пленарного засідання сільський голова Михайло Попов привітав з днем народження  депутатів сільської ради  Попова Василя Васильовича та Станчева Василя Петровича, побажавши усіх гараздів та здійснення задумів.

Перед затвердженням порядку денного Михайло Михайлович сказав, що очевидною стала потреба формування стратегії розвитку громади, яка б з’єднала території колишніх сільських рад, тобто виникла необхідність розробити документ, який розглядає процес стратегічного управління розвитку територією об’єднаної територіальної громади в єдності всіх населених пунктів. Сільський голова представив присутнім представників Центру наукових досліджень та консалтингу Одеського національного економічного університету, яких пропонується залучити для розробки Стратегії розвитку сільської ради. Бабій Олег Миколайович, керівник центру, розповів депутатам про важливість цього документу  для залучення інвесторів або грантових коштів і те, що цей документ дає перевагу та формує позитивне враження донорів чи інвесторів.

Депутат сільської ради Василь Попов зауважив, що якщо ми доручаємо розробляти Стратегію розвитку даній організації, та вона повинна взяти на себе обов’язки по її супроводу та доопрацювання, якщо виникне така потреба.

Робота сесії продовжилась розглядом порядку денного четвертої сесії.

Директор КП «Медичний лікувально – діагностичний центр» Пілєва Алла Олександрівна виступила з питаннями, яке  стосувалося затвердженню тарифів на платні послуги, що надаються Комунальним некомерційним підприємством «Медичний лікувально – діагностичний центр Кулевчанської сільської ради» незаделарованому в даному закладі населенню. Питання обговорювалось дуже бурно, в результаті обговорення рішення не знайшло підтримку у деяких депутатів, в результаті чого рішення не було прийнято.

Наступною до слова була запрошена секретар сільської ради Діана Польжок, яка доповіла депутатам про створення комунальної установи «Кулевчанський центр фізичного здоров’я  населення «Спорт для всіх» та ознайомила депутатів зі статутом  установи. Діана Іванівна розповіла, що усі спортивні споруди, стадіони, фітнес – центра та спортивні майданчики будуть передані на баланс Центру.

Депутати одноголосно затвердили Правила Благоустрою Кулевчанської сільської ради, прийняли рішення щодо розірвання договорів оренди водопровідної мережі Кулевчанської, Розівської сільської ради з ТОВ «Кулсервіс», передачі водопровідної мережі села Кулевча, Розівка та Костянтинівка на баланс відділу ЖКХ та спецтехніки.

Депутати сільської ради прийняли низку інших рішень – зокрема внесення зміни до  штатного розписи відділу ЖКХ, покладання обов’язків із засвідчення та видачі довідок, проведення реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання, затвердження графіку звіряння облікових даних карток первинного обліку призовників та ряд земельних питань,  розглянули та прийняли до відома звіт директора КП «Сергіївка» Олега Куликова.

Крім того, депутати прийняли важливе рішення про затвердження тарифів на послуги, які надає відділ ЖКХ. В ході обговорення даного питання у депутатів виникло ряд питань,  на які начальник відділу Петро  Христодоров надав роз’яснення.

В розділі «Різне» була розглянута заява депутатів Кулевчанської сільської ради Андрія Златова та Олексія Куликова щодо збереження лісосмуг, які розташовані на території ради, відновлення чергування громадським формуванням.

Стосовно питань порядку денного були прийняті рішення, які будуть опубліковані на офіційному сайті ради.

По закінченню пленарного засідання УІ сесії сільської ради восьмого скликання сільський голова Михайло Попов подякував депутатам за плідну роботу.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь