Святкування Дня села Кулевча

Дата: 24.05.2021 13:18
Кількість переглядів: 868

Моє село - для мене ти єдине
Це тиша, спокій, праці аромат.
Моє село - мені ти серце полонило,
Моє село - для мене Божа благодать.
 
Протягом декілька тижнів апарат Кулевчанськоі сільської ради жив тим, як цікаво, змістовно, феєрично, неординарно провести День села Кулевча. І здається, що Нам це вдалося. Мабуть, не знайдеться того, кому щось не сподобалося або не догодили . Вечір вчорашнього дня закінчувався святковим концертом на якому були визначені та нагородженні цінними подарунками господарі найкращих будинків,а їх у цьому році було 22 і ще 30 відмітити- це свідчить про працю наших кулевчанців, будемо вірити в те, що з кожним роком наша Кулевча буде ставати все гарнішою, квітучою. Були нагородженні люди ( протоієрей Павло Нога, Самокиш Іван Миколайович, Златов Ілля Савелійович, Пальжок Анастасія Віталіївна, Кімуржи Анастасія Віталіївна )почесними грамотами та грошовою допомогою, які все своє життя присвячують на благо рідного села також була висловлена і вручена подяка Братинову Ігнату Васильовичу. Яке ж свято без гостей? На святі були присутні гості:
1.Голова Білгород -Дністровськоі районної ради Мельниченко Григорій Вікторович, який нагородив грамотами за вагомий внесок у розвиток села Кулевча наступних жителів Бойчева Григорія Петровича, Міхову Любов Василівну, Скалозуб Ганну Миколаівну, Польжок Діану Іванівну. Пишаємося своїми односельцями.
2 .Депутат Білгород -Дністровськоі районної ради Велков Василій Михайлович.
3. Представники УКРНАФТІНВЕСТ, які подарували грошову допомогу для наймолодших Кулевчанському ЗДО ( ясла-садок).
4. Перший заступник Тепліцькоі громади Тетяна Степанівна.
5. Депутат Білгород-Дністровськоі районної ради Попов Станіслав Васильович.
Після офіційної частини свята, художні колективи та аматори сцени своїми виступами дарували веселий настрій гостям свята - це прекрасні ведучі Наталя Вололовцева та Наталя Христодорова. Танцювальні колективи « Кулевчанка», « Смайлики», « Акварель»- керівник Стою Надія, « Колібрі»- керівник Кабанова Лариса , вокалісти Засовенко Людмила, Стою Надія, Краснопольська Лариса, Кімуржи Анастасія, Крилєва Людмила, Пальжок Анастасія, вокальний колектив « Георгана»-керівник Самокиш Євген, Єршова Ірина - керівник Сирова Сніжана. Ізюминкою свята був Попов Петро- це юнак , який виконує пісні на саксофоні ( « Крестный отец», « Листья желтые»), дякуємо батькам за виховання сина бо це саме той тренд сьогодення, який потрібний кожній громаді у розвиток культури.
Дякуємо всім, хто навідався до нас в Кулевчу на Святкування Дня села та Храмового свята. Ми були приємно вражені великою кількістю присутніх в сільському клубі. Своєю присутністю ви дали зрозуміти , що село живе і надалі треба втілювати всі задуми на благо розвитку рідної Кулевчі. Хай щастить всім!
 
Начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Лілія Качанова
Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь