Проведено щотижневу апаратну нараду 24.05.2021 року

Дата: 24.05.2021 16:11
Кількість переглядів: 852

Фото без опису

24  травня  під головуванням сільського голови Михайла Попова відбулась щотижнева апаратна нарада за участю секретаря сільської ради Діани Польжок, старост сіл Розівка та Сергіївка Віктора Тарасова та Людмили Тимохіної, керівників відділів та спеціалістів  сільської ради.

Розпочав апаратну нараду Михайло  Попов зі  слів вдячності усім, хто долучився до організації та проведення Дня села Кулевча. Михайло Михайлович зазначив, що свято видалося урочистим та веселим, сповненим позитивними емоціями.

Начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Лілія Качанова також подякувала робітникам будинків культури та аматорам сіл Кулевча, Розівка та Сергіївка  за активну участь у проведені Дня села Кулевча.

Продовжуючи апаратну нараду, сільський голова наголосив на тому, що одним з пріоритетних питань на сьогоднішній день залишається питання  благоустрою територій населених пунктів громади. Михайло Михайлович проінформував присутніх про хід проведення  тендерних процедур проведення капітального ремонту мереж вуличного електроосвітлення між селами Кулевча, Сергіївка та Розівка.

Окрема увага на апаратній нараді була приділена підготовці і проведенню  Дня захисту дітей в усіх селах Кулевчанської сільської ради. Староста села Розівка Віктор Тарасов запросив присутніх прийняти участь  у святковому концерті до Дня захисту дітей, який буде проведено у селі. Староста села Сергіївка Людмила Тимохіна доповіла,  що на території села також планується провести  ряд заходів до цього свята.

Секретар сільської ради Діана Польжок довела до відома присутніх, що 27 травня планується провести чергове засідання виконавчого комітету. Основні питання – надання матеріальної допомоги мешканцям громади та затвердження тарифів на платні послуги, які  надаються  Комунальним підприємством  «Медичний  лікувально – діагностичний центр».

Також було піднято ряд питань, що стосуються роботи відділу житлово – комунального господарства. Начальник відділу ЖКХ Петро Христодоров повідомив, що проводяться тендерні процедури щодо покупки трактора. По завершенню відповідних процедур будуть розпочаті роботи щодо вивозу сміття у населення громади.

У ході наради кожен керівник прозвітував про поточний стан справ за відповідним напрямком роботи та окреслив планові завдання на наступний тиждень.

По завершенню апаратної наради сільським головою було надано ряд доручень старостам, керівникам структурних підрозділів, установ та закладів громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь