Відбулася апаратна нарада при сільському голові 26.07.2021 року

Дата: 27.07.2021 15:29
Кількість переглядів: 1768

Фото без опису

 

26 липня 2021 року під головуванням Кулевчанського  сільського  голови Михайла Попова відбулась щотижнева апаратна нарада за участю  керівників структурних підрозділів сільської ради, старост сіл Розівка та Сергіївка та спеціалістів сільської ради.

Сільський голова заслухав інформацію керівників структурних підрозділів та служб громади щодо основних напрямів життєдіяльності громади за минулий тиждень та про основні питання на поточний тиждень.

Сільський голова визначив пріоритетними питання з благоустрою громади, а саме: наведенню порядку та утриманню в належному санітарному стані територій населених пунктів, покосу трави, стану утримання базарної площі. Начальник відділу ЖКХ Петро Христодоров висловив своє обурення діями деяких продавців місцевого ринку, які залишають після себе гори сміття та гнилих овочів. Усі присутні підтримали пропозицію на черговому виконкомі розробити та затвердити тарифи на послуги ЖКХ по прибиранню базарної площі, які будуть оплачувати продавці ринку.

Начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Лілія Качанова доповіла присутнім про результати перевірки навчальних закладів громади. Лілія Дмитрівна відзначила повну готовність Розівского ЗЗСО І – ІІ ступенів до початку навчального року. У Сергіївському ЗЗСО І – ІІІ ступенів залишилося пофарбувати підлогу. Також Лілія Дмитрівна розповіла про стан дитячих садків під час перевірки. Начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Лілія Качанова довела до присутніх зміст звернення сільської ради до голови Одеської державної адміністрації Сергія Гриневецького стосовно загрози демонтування єдиного на громаду банкомату.

Начальник відділу ЖКГ Петро Христодоров доповів, що з 1 серпня планується розпочати вивіз сміття для населення. Тариф, який встановлений рішенням сесії ради становить 10 грн. з однієї особи на місяць. Для того, щоб отримувати цю послугу потрібно заключити договір із відділом ЖКГ на надання цієї послуги. Договір на надання цієї послуги буде розроблений найкоротший  термін. Графік вивозу сміття розробляється та буде  оприлюднений пізніше.

Начальник відділу соціального захисту Ганна Скалозуб розповіла, що фахівці управління соціального захисту населення продовжують проводити роботу по оформленню субсидій та різного роду допомог.

Старости сіл Розівка та Сергіївка Віктор Тарасов та Людмила Тимохіна  розповіли про організацію роботи на території, на яких вони здійснюють свої повноваження.

По завершенню апаратної наради сільським  головою було надано ряд доручень окремим керівникам структурних підрозділів, установ та закладів громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь