Зі святом усіх – із днем знань. З початком нового навчального року!

Дата: 01.09.2021 10:29
Кількість переглядів: 246

Дорогі школярі, вчителі та батьки!

Щиро вітаємо Вас з початком нового навчального року, – всенародним святом мудрості, добра, натхнення та нових відкриттів.

Це світле свято і для тих, хто вчився, і тих, хто ще збирається до школи. Це день, з якого починається цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень.

Насамперед вітаємо тих, хто вперше у житті переступає поріг школи. Віднині перед вами відкриються всі дороги. Віримо, що ви оберете правильний шлях і досягнете успіху. Впевнені, що зерна науки зростуть у ваших юних душах урожаєм мудрості та натхнення. Нехай світлим, радісним і плідним буде кожен ваш день, кожен крок. Ростіть здоровими, досягайте високих результатів у навчанні, будьте активними у громадському житті.

Бажаємо всім, хто сьогодні здобуває освіту, пишатися часом, проведеним у стінах ваших навчальних закладів. Цінуйте своїх учителів — людей, які вкладають у кожного з вас частинку серця, поважайте батьків, однокласників. Будьте впевнені у власних силах і здібностях. Нехай новий навчальний рік буде наповнений святковою атмосферою, барвами осінніх квітів, свіжістю оновлених класів. Хай відкриє він перед вами нові горизонти пізнання себе і світу, вчителів надихне успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей.

Висловлюємо  велику вдячність  шановним учителям за щоденну самовіддану працю, розуміння, турботу, мудрість і терпіння. Нехай ваша складна, але благородна праця збагачує знаннями й мудрістю нові покоління, а вам самим приносить щастя і задоволення.

Зі святом вас усіх – із днем знань. З початком нового навчального року!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь