Відбулася щотижнева апаратна нарада при сільському голові 27.09.2021 року

Дата: 27.09.2021 16:09
Кількість переглядів: 669

Фото без опису

27 вересня 2021 року відбулася чергова апаратна нарада Кулевчанської  сільської ради, яка пройшла під головуванням сільського голови Михайла Попова.

В нараді взяли участь старости населених пунктів громади, керівники відділів та спеціалісти  структурних підрозділів сільської ради.

Під час наради було розглянуто ряд важливих питань. Зокрема, питання підготовки закладів та установ громади до опалювального сезону. З інформацію по даному питанню виступили Станіслав Пєтков, провідний спеціаліст  відділу освіти, культури, молоді та спорту. Станіслав Іванович доповів, що усі заклади освіти та культури до сталого проведення опалювального сезону готові, вугіллям та дровами забезпечені. У Кулевчанському дошкільному  закладі треба відремонтувати  димар.

У ході засідання заслухали начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Лілію Качанову  про перебіг вакцинації від коронавірусу у закладах освіти. Після запровадження «жовтої» зони робота закладів освіти у звичайному режимі можлива за умови вакцинації принаймні однією дозою не менше 80% працівників. На сьогодні у звичному режимі працює тільки Сергіївський ЗЗСО, у якому вакциновано 97 % працівників. З наступного  понеділка заклади, в яких вакциновані менше ніж 80% працівників, не перейдуть на "дистанційку", а взагалі не працюватимуть, зауважила Лілія Дмитрівна. Дозволятимуть їхню роботу в міру вакцинації потрібного відсотку працівників.

Багато питань стосувалося  життєдіяльності сіл громади, їх благоустрою. А саме:

  • Вивозу сміття;
  • проведення ямкового ремонту дороги села Сергіївка;
  • заміни ламп вуличного освітлення;
  • проведення тендерів.

Сільський голова надав ряд рекомендацій та доручив  керівникам відповідних відділів вирішити всі нагальні питання та проблеми, які звучали на нараді.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь