22 жовтня 2021 року відбулася 7 сесія сільської ради

Дата: 25.10.2021 14:50
Кількість переглядів: 213

Фото без опису

22 жовтня відбулось пленарне засідання сьомої сесії Кулевчанської сільської  ради восьмого скликання. Із 20-ох були присутні 15 депутатів.

Засідання відбулось з дотриманням карантинних вимог. Усім депутатам  і учасникам зібрання були надані захисні маски і вони були  попереджені про необхідність використання в ході сесійного засідання. Розпочинаючи засідання, сільський голова Михайло Попов довів до відома депутатів інформацію щодо роботи в умовах карантину та введених обмежень «червоної» зони.

Відповідно до Регламенту сільської ради питання порядку денного були розглянуті постійними комісіями і рекомендовані до розгляду на пленарному засіданні. 

Депутатським корпусом розглянуто низку питань: депутати перевели Кулевчанський ЗДО (ясла – садок) на умови самостійного ведення фінансово-господарської діяльності та бухгалтерського обліку та внесли деякі зміни до штатного розпису закладу, прийняли рішення про реорганізацію Сергіївського та Розівського ЗДО (ясла – садки), інвентаризацію земельної ділянки на території Кулевчанської сільської ради, яка знаходиться у фактичному користуванні ПП «Агропостачання», внесли зміни до сільського  бюджету на 2021 рік, надали дозвіл на прийняття у комунальну власність Кулевчанської сільської ради стадіону та басейну, які знаходяться на території села Сергіївка.

В ході сесійного засідання депутати також прийняли рішення про передачу основних засобів (трактору, причепу і т.п.)з балансу  Кулевчанської сільської ради на баланс  відділу ЖКГ.

Одноголосно прийняті рішення по земельних питаннях, які стосувалися надання дозволу на розробку проектів землеустрою, про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою та ін.

З усіх питань порядку денного були прийняті відповідні рішення, з якими можна ознайомитися на сайті Кулевчанської сільської ради: https://kulevchasilrada.gov.ua/docs/



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь