Відбулася щотижнева апаратна нарада при сільському голові 13.12.2021 року

Дата: 14.12.2021 16:28
Кількість переглядів: 331

Фото без опису

13 грудня 2021 року, під головуванням Кулевчанського  сільського  голови Михайла Попова відбулась щотижнева апаратна нарада. Участь у нараді взяли секретар сільської ради, старости сіл Розівка та Сергіївка, керівники структурних підрозділів, установ громади та спеціалісти сільської ради.

На початку наради голова Михайло Попов привітав іменинника  – директора КП «Сергіївка» Олега Куликова з Днем народження та від всього колективу побажав найкращих здобутків та міцного здоров’я.

Під час наради заслухали інформацію старост громади та керівників структурних підрозділів сільської ради щодо основних питань життєдіяльності громади, розглянули та обговорили найактуальніші завдання, які стосуються соціальної сфери,  культури, освіти, а також благоустрою сіл громади, що потребують негайного вирішення.

Начальник відділу житлово-комунального господарства Петро Христодоров доповів присутнім про закупівлю комплектуючих для ремонту водопровідної мережі. Також Петро Миколайович повідомив про те, що необхідно встановити лічильники на водонапірні башти.

Провідний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту Станіслав Пєтков довів до відома присутніх інформацію про підвищення тарифів на теплопостачання для Кулевчанського ОЗЗСО.

Інформацію про стан соціальної роботи  з сім’ями, дітьми та молоддю, які перебувають у складних життєвих обставинах озвучила начальник служби у справах дітей Вікторія Стоянова та  проінформувала про те, що  10 дітей нашої громади отримують білети на Новорічне свято, яке буде проводити Одеська ОДА.

Також в ході апаратної наради були  розглянуті питання підготовки до чергової сесії сільської ради, встановлення ялинок в селах громади та прикрашання центрів сіл, заходи з відзначення Дня Святого Миколая.

По закінченню наради керівництвом громади було взято на контроль найважливіші питання, надані відповідні доручення та рекомендації щодо їх виконання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь