Пошук

СКАУТИ ОДЕЩИНИ ПЕРЕДАЛИ «СВІТЛО МИРУ» ДЕПУТАТАМ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

Дата: 17.12.2021 13:53
Кількість переглядів: 283

 

Сьогодні, 17 грудня, представники скаутської організації, перед початком роботи сесії Одеської обласної ради, участь в якій бере голова Одеської облдержадміністрації Сергій Гриневецький, принесли до сесійної зали облради благодатний Вифлеємський вогонь та передали його голові Одеської обласної ради Григорію Діденку.

«За традицією, наприкінці року українські скаути передають Вифлеємський вогонь до різних куточків України. Приносять його в церкви, лікарні, у державні установи. Передають своїм друзям та рідним. Останні кілька років передають вогонь і українським воїнам, які захищають незалежність та територіальну цілісність нашої держави на сході України. Отримуючи і передаючи цей вогонь, потрібно пам’ятати, що він є символом добра, миру, злагоди, любові до людей. Тож нехай Вифлеємський вогонь надихає всіх вас, шановні депутати, на мудрі рішення, добрі справи і дарує Різдвяну радість», – сказали представники скаутської організації.

Поширення Вифлеємського вогню — міжнародна щорічна скаутська акція до святкування Різдва Христового. Ідея акції полягає у поширенні символічного вогню, запаленого на місці народження Ісуса Христа.  Передачу «світла миру з Вифлеєму» започаткували у 1973 році австрійські благодійники. Згодом її підтримали скаутські організації з різних країн. Зі священної землі вогник передають до Відня – звідти він починає мандрувати світом.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь