Відбулася щотижнева апаратна нарада при сільському голові 24.01.2022 року

Дата: 24.01.2022 13:52
Кількість переглядів: 173

Фото без опису

 

24.01.2022 року відбулася апаратна нарада, яку провів сільський голова  Михайло Попов зі старостами сіл громади,  керівниками комунальних підприємств та начальниками управлінь і відділів сільської ради.

В ході наради  проаналізовано стан роботи закладів освіти,  культури, водопостачання, соціальних виплат, сплати податків та інше. Учасники наради звітували про проведену роботу за минулий тиждень та проінформували присутніх щодо запланованих заходів на наступний період.

Начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту  сільської ради Лілія Качанова доповіла присутнім,  що всі школи працюють у штатному режимі, опалюються. Також Лілія Дмитрівна розповіла про ситуацію з захворюваністю педагогічних працівників та учнів навчальних закладів Кулевчанської громади.

Учасники наради обговорили питання виділення коштів на відшкодування пільгового проїзду залізничним транспортом для  пільгових категорій населення Кулевчанської сільської ради. За результатами обговорення  надано доручення винести на розгляд наступної сесії Кулевчанської сільської ради питання щодо виділення коштів з місцевого бюджету  на фінансування пільгового проїзду залізничним транспортом для пільгових категорій громадян.

Актуальні питання життєзабезпечення в старостинських округах територіальної громади озвучили старости сіл Сергіївка та Розівка Людмила Тимохіна та Віктор Тарасов.

По закінченню наради керівництвом громади було взято на контроль найважливіші питання, надані відповідні доручення та рекомендації щодо їх виконання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь