Пошук

ЗВЕРНЕННЯ депутатів Кулевчанської сільської ради до мешканців територіальної громади щодо недопущення поширення дезінформації, гібридної провокації та розхитування політичної ситуації всередині країни

Дата: 18.02.2022 15:58
Кількість переглядів: 356

18 лютого 2022 року о 10 год. в кабінеті Кулевчанського сільської ради відбулася позачергова дванадцята  сесія Кулевчанської  сільської ради. Основним питанням сесії було прийняття звернення до мешканців громади щодо ситуації, яка склалася навколо України. З текстом звернення присутніх на сесії ознайомила депутат Кулевчанської сільської ради, голова фракції «Слуга Народу» - Качанова Лілія Дмитрівна. Депутатський корпус одноголосно  підтримав дане звернення.

ЗВЕРНЕННЯ

депутатів Кулевчанської сільської ради

до мешканців сіл Кулевча, Розівка, Костянтинівка, Сергіївка 

щодо недопущення поширення дезінформації, гібридної провокації та розхитування політичної ситуації всередині країни

 

Зараз на кордонах України склалася дуже напружена ситуація. Тому нам надзвичайно важливо зберігати впевненість у своїх силах, у силах нашої армії, мати холодний і тверезий розум, щоб діяти виважено і виключно в інтересах України.

Наша влада докладає максимум зусиль для того, щоб врегулювати ситуацію дипломатичним шляхом. Нас підтримує міжнародна спільнота. Україна хоче миру і готова сісти за стіл переговорів, щоб вести конструктивний діалог, але при цьому не поступатися національними інтересами. 

Вважаємо,  що і нам на регіональному  рівні  треба  об’єднати  зусилля! 

Ми, депутати Кулевчанської сільської ради, повністю підтримуємо зусилля Президента України Володимира Зеленського, вітчизняних дипломатів, а також наших захисників — Збройні сили України. 

Закликаємо всі політичні сили до єдності, консолідації зусиль, щоб спільно протистояти тиску з боку агресора та не розхитувати політичну ситуацію всередині країни.

Звертаємося до жителів нашої Кулевчанської громади і всіх українців із закликом не поширювати панічні настрої. Наш спокій допоможе владі, дипломатам і силовикам гідно виконувати свою роботу із захисту держави та українців. 

Вірте в нашу армію, у наших воїнів, які мають достатньо сил і засобів, а також відповідний бойовий досвід, щоб у разі потреби відстояти нашу державу. 

Беручи до уваги період з 2014 року до сьогодні, українське військо є найбільш потужним, а коаліція партнерів, які надають нам підтримку, — найширшою з моменту проголошення незалежності. 

Законом України «Про основи національного спротиву» органи місцевого самоврядування визначені як ключові у створенні територіальної оборони. Тож закликаємо всіх, хто має таку можливість і відповідний досвід, підтримати загони територіальної оборони, максимально сприяти їхній розбудові.

Водночас громадяни мають продовжувати працювати, не змінювати свій звичний спосіб життя — це забезпечить нормальну економічну діяльність, а отже й можливість збройних сил захищати Україну так, як потрібно і стільки, скільки потрібно. 

Пам’ятаймо, що в єдності наша сила! Спільно і разом ми переможемо будь-якого ворога!

 

Перейшовши до питання порядку денного «Різне» обговорили стан дороги  державного значення т – 1643 Кордон – Молдови – Фараонівка – Сарата – Дивізія (Т – 16 – 10), яка проходить через села нашої громади. Останні 30 років дорога не ремонтувалася та знаходиться в аварійному стані. Голова ФГ «Кулевча» Ігнат Братінов запевнив депутатів, що питання ремонту цієї дороги знаходиться на постійному контролі і ,можливо, у цьому році буде вирішено.

 

Детальніше ознайомитися з рішеннями 12 сесії можна на нашому сайті в розділі «Офіційні документи ради».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь