Відбулася щотижнева апаратна нарада при сільському голові 21.02.2022 року

Дата: 22.02.2022 13:11
Кількість переглядів: 245

Фото без опису

21 лютого 2022 року під головуванням сільського голови Михайла  Попова відбулася щотижнева апаратна нарада, на якій були присутні:секретар сільської ради, старости сіл, керівники структурних підрозділів сільської  ради та представники комунальних підприємств.

В ході засідання підбито підсумки діяльності за минулий тиждень. Михайло Попов  погодив стан виконання попередніх доручень відповідальних осіб, висловив деякі зауваження до роботи та надав ряд доручень.

Під час наради були обговоренні питання  щодо благоустрою територій населених пунктів  громади.

Як проінформував начальник відділу ЖКХ Петро Христодоров, протягом минулого тижня працівники підприємства продовжували розчищати вулиці від сухої трави, здійснювали вивіз твердих побутових відходів від населення, проводили санітарне прибирання села від сміття та сторонніх предметів, надавали послуги з вивезення твердих побутових відходів населенню.

Начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Лілія Качанова доповіла присутнім, що навчання у закладах освіти сільської ради проводиться у звичайному режимі з обов’язковим дотриманням усіх протиепідемічних вимог, визначених нормативно - правовими документами.

Старости сіл та  керівники структурних підрозділів зазначили проблемні питання та шляхи їх вирішення, доповіли про проведену роботу за минулий тиждень та про основні питання на поточний тиждень у підпорядкованих їм відомствах.

За результатами наради керівникам структурних підрозділів сільської ради та комунальних підприємств були дані відповідні доручення.

Після апаратної наради відбулися збори трудового колективу сільської ради, на яких було обговорено та затверджено колективний договір.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь