Семінар -практикум художньо-естетичного напрямку « Все про писанку» в Сергіївському ЗДО ( ясла-садок)

Дата: 07.05.2021 10:17
Кількість переглядів: 335

П’ятницю люблять всі, хто працює і навчається. Практично для багатьох цей день тижня є останнім робочим днем, а попереду, звичайно ж, улюблені вихідні. Але сьогоднішня п‘ятниця 7.05.21 р. для підпорядкованих закладів ЗСО та ЗДО Кулевчанськоі сільської ради стала початком тісної співпраці на семінарі -практикумі художньо-естетичного напрямку « Все про писанку» в Сергіівському ЗДО ( ясла-садок).
Творчість, винахідливість, креативність, фантастичність працівників Сергіівського ЗДО розпочинається з подвір‘я і вражає своєю чистотою, охайністю, казковістю. Від звичайних пеньків ми бачимо відомого нам Змія Горинича, Водяного, Бабу -Ягу, карету Попелюшки. Після ознайомлення з садибою учасники семінару завітали до приміщень закладу і знову захоплення від методичного кабінету оснащеним величезною кількістю нормативною базою.
Велика подяка організаторам семінару за цікавий, високоякісний, ПРОДУКТИВНИЙ, насичений захід, вдале поєднання науково-теоретичної і практичної частини семінару. Абсолютно унікальна і виправдана ідея, що всі учасники семінару мали змогу відвідувати заняття -свята « Великодня казка», майстер-клас « Розмалюю писанку» і стати його безпосередніми учасниками. Особливо хочеться подякувати директору ЗДО Васильєвій Т.М. та всім працівникам за прийом учасників семінару. Творчої наснаги Вам,і дякуємо за запрошення і гостинність.
 
 
Начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту  Лілія Качанова
Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь