Відбулася апаратна нарада при сільському голові 14.06.2021 року

Дата: 14.06.2021 14:23
Кількість переглядів: 790

Фото без опису

14 червня 2021 року о 9.00 год відбулася щотижнева апаратна нарада під керівництвом сільського голови Михайла Попова. У  нараді взяли участь секретар сільської ради Діана Польжок, керівники відділів сільської ради,  старости.

Нарада розпочалася з питання формування та встановлення тарифів на водопостачання в населених пунктах територіальної громади. Відкриваючи нараду, сільський голова Михайло Попов наголосив на тому, що якість та безперебійність питного водопостачання мають велике значення для жителів населених пунктів. Сільська рада постійно тримає на контролі усі питання, що стосуються водопостачання, та у разі виникнення проблем завжди робить усе можливе для їх розв’язання. Але і від населення теж очікують, що воно робитиме конкретні кроки для погашення заборгованості за спожиті послуги з водопостачання.

В ході наради Михайло Михайлович зазначив, що розпочалися роботи по встановленню вуличного освітлення між селами. Опори вже встановлені. Планується роботи по встановленню освітлення закінчити впродовж 3 - 4 днів.

Крім того, сільським головою було зазначено на важливості проведення робіт по покосу трави на вулицях, парках. Особливу увагу Михайло Михайлович привернув до стану дитячих майданчиків на територіях сіл Кулевчанської сільської ради.

Начальник служби у справах дітей Вікторія Стоянова доповіла присутнім, що триває кампанія з проведення літнього оздоровлення та відпочинку дітей та учнівської молоді села. 15 дітей, які проживають в населених пунктах сільської ради відправились до оздоровчого табору «Сонячний».

Провідний спеціаліст з молоді та спорту Станіслав Пєтков розповів про те, що 11 – 13 червня в смт. Сергіївка пройшли обласні спортивні ігри серед сільських і селищних рад, в яких наша сільська рада прийняла активну участь. Станіслав Іванович висловив велику подяку усім учасникам змагань, які представляли Кулевчанську громаду.

Керівники відділів доповіли про проведену роботу, зазначили проблемні питання та шляхи їх вирішення.

З деяких питань сільським головою були надані доручення відповідальним посадовим особам для виконання в межах своїх посадових обов’язків.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь