8 липня 2021 року відбулася п'ята сесія сільської ради

Дата: 09.07.2021 15:21
Кількість переглядів: 656

Фото без опису

08 липня 2021 року о 14 год. під головуванням  сільського голови Михайла Попова відбулася 5 сесія 8 скликання Кулевчанської сільської ради.

На сесії були присутні 15 з 20 депутатів сільської ради та розглянуто 18 питань порядку денного.

У роботі пленарного засідання також взяли участь старости сіл Сергіївка та Розівка Людмила Тимохіна та Віктор Тарасов, начальники та спеціалісти відділів сільської ради, голова ФГ «Кулевча» Ігнат Братінов, директор «Бюро регіонального розвитку» Артем Булгару, начальник відділу у Саратському районі Головного управління Держгеокадастру в Одеській області Ігор Праведний.

Депутати сільської  ради прийняли  майно (оргтехніку) зі спільної власності територіальних громад  сіл, селищ міст Одеської  області  у комунальну власність Кулевчанської сільської ради. З цим проектом рішень депутатів ознайомила начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту  Лілія Качанова.

Також Лілія Качанова ознайомила депутатів з підсумками конкурсу на символіку Кулевчанської громади, показала депутатам конкурсні роботи і розповіла про проекти – переможці конкурсу. Прапор, гімн, прапор та герб, які були визнані переможцями конкурсу, затвердили одноголосно, як офіційну символіку Кулевчанської громади.

Начальник фінансового відділу сільської ради Олена  Серишева доповіла присутнім про зміни, які пропонується внести до рішення сільської ради «Про бюджет Кулевчанської сільської ради на 2021 рік» та про зміни до штатного розпису Кулевчанської сільської ради.

Депутати також одноголосно прийняли рішення «Про встановлення місцевих податків та зборів на 2022 рік», залишивши їх на рівні цього року.

У ході цієї сесії також прийнято низку рішень, які стосуються затвердження технічної документації із землеустрою, надання дозволу на розробку проектів землеустрою тощо. Деякі земельні питання у зв’язку тим, що визвали у присутніх ряд зауважень, були зняті з порядку денного.

Усі питання порядку денного сесії попередньо розглядалися на засіданнях постійних комісій сільської  ради

Депутатами обговорено та затверджено ряд інших питань.

Усі прийняті рішення сесії будуть оприлюднені на офіційному веб - сайті Кулевчанської сільської  ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь