Відбулася щотижнева апаратна нарада при сільському голові 11.10.2021 року

Дата: 12.10.2021 10:22
Кількість переглядів: 499

Фото без опису

11 жовтня 2021 року відбулася чергова апаратна нарада з секретарем сільської ради, старостами сіл Кулевчанської сільської ради, керівниками структурних підрозділів сільської ради, яку провів голова сільської ради Михайло Попов.

На апаратній нараді прозвучали актуальні питання життєдіяльності громади, які стосувалися соціальної сфери, медицини, культури, фінансів, освіти, спорту.

Секретар сільської ради Діана Польжок доповіла присутнім про підготовку до сьомої сесії сільської ради, яку планується провести 21 жовтня.

Начальник  відділу освіти, культури, молоді та спорту сільської ради Лілія Качанова довела до відома присутніх про відвідування учнями закладів освіти та закладів дошкільної освіти.

Одними з актуальних питань, які розглядались на нараді - хід проходження опалювального періоду в бюджетних установах та організаціях, в освітніх закладах громади.

Окрім того, обговорювалось питання про підготовку та відзначення в селі Сергіївка  Дня села.

На завершення керівники структурних підрозділів доповіли про проведену роботу за минулий тиждень та про основні питання на поточний тиждень у підпорядкованих їм відомствах.

За результатами наради сільським головою Михайлом Поповим було надано ряд рекомендацій та доручень керівникам структурних підрозділів.

Завершилася нарада на позитивній ноті: Михайло Михайлович від усього колективу Кулевчанської  сільської  ради привітав Валентину Степанівну  Івасьєву з ювілеєм та виходом на заслужений багатьма роками праці відпочинок. Сільський голова зазначив, що самовіддана праця, життєва і творча енергія, людська тактовність та порядність Валентини  Степанівни заслужили глибоку шану всієї  громади  та побажав міцного здоров’я,  достатку та довгих років життя.

Начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Лілія Качанова також висловила слова вдячності за сумлінну працю та професіоналізм  та побажала Божого благословення, несхибної Віри, Надії та Любові!

Валентині Степанівні вручили Подяку від виконавчого комітету сільської ради та пам’ятні подарунки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь