Пошук

В Кулевчанській громаді відсвяткували День Державного Прапора та День Незалежності України

Дата: 24.08.2022 11:42
Кількість переглядів: 154

23 та 24 серпня 2022 року Україна святкує особливі дати в історії нашої країни - День Державного Прапора та День Незалежності  України. Це свято, в якому так органічно поєднано минуле, сьогодення й майбутнє є символом єдності української нації. На жаль, сьогодні це свято забарвлене кров’ю, бо в Україні триває повномасштабна війна. Але саме в такі тяжкі часи ми усвідомлюємо, наскільки сильно ми повинні цінити нашу країну, нашу державність і нашу незалежність.

23 серпня на плошці Кирила та Мефодія   в селі Кулевча відбувся патріотичний захід  «Молимося за Україну. Спочатку усі присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять Героїв, які загинули під час виконання бойових завдань із захисту суверенітету та територіальної цілісності України, а також мирних громадян України, які загинули від збройної агресії російської федерації проти України.

Продовж вечора вражали жителів і гостей громади творчі та аматорські колективи будинків культури Кулевчанської громади. У святковий вінок незалежності України свою творчість вплели: вокальний ансамбль «Гармонія»  (керівник Сніжана Сирова), вокальний колектив «Георгана» (керівник Євген Самокіш) .

Яскраві хореографічні композиції виконали: танцювальна група «Колібрі» (керівник Лариса Кабанова ), танцювальна група «Натхнення» (керівник   Лариса Кабанова), танцювальна група «Акварелі» (керівник   Лариса Кабанова), танцювальний колектив «Грація» (керівник   Наталя Главчева).

Пісні, присвячені рідній державі майстерно та зворушливо виконали солісти: Ксенія Назарук, Михайло Яропут, Лариса Краснопольська, Світлана Галюрова, Анастасія Кімуржи, Олександра Граматік, Людмила Карпова, Ольга Кушнір, Сніжана Сирова.  

З великим натхненням провели свято для своїх жителів ведучі – Анастасія Кімуржи та Олександр Шкімбов.

Нинішня річниця Незалежності України залишила у мешканців Кулевчанської  громади та гостей незабутнє враження, збагатила їх духовно. Вселила надію на краще майбутнє та зміцнила їх любов до України!

Щиро дякуємо всім, хто долучився до організації та проведення патріотичного  заходу «Молимося за Україну!»



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь