Щорічна серпнева педагогічна конференція « Освіта, освітяни - незламні у війні».

Дата: 24.08.2022 13:53
Кількість переглядів: 199

Фото без опису
 
23 серпня у День Державного Прапора України Кулевчанський опорний заклад -ліцей з початковою освітою та гімназією Кулевчанськоі сільської ради Білгород -Дністровського району Одеської області зібрав усю освітянську родину Кулевчанськоі громади разом на щорічну серпневу педагогічну конференцію під гаслом « Освіта, освітяни -незламні у війні».
Участь у конференції взяли начальник Білгород -Дністровськоі районноі військової адміністрації Василій САМОКИШ, голова Кулевчанськоі сільської ради Михаил Попов, секретар сільської ради Диана Польжок, начальник відділу ОКМС Лилия Качанова, провідний спеціаліст відділу ОКМС Станислав Петков, начальник фінансового відділу Елена Серышева, староста сіл Віктор ТАРАСОВ, Людмила ТИМОХІНА, генеральний директор ФХ « Кулевча» Ігнат БРАТИНОВ, керівник організації СВК « Сергіівка» Іван СИРОВ, також керівники та педагогічні працівники закладів дошкільної, загальної середньої освіти громади.
Під час святкової частини заходу були відзначені та отримали грамоти районного рівня 9 педагогів ( Станєва В.М., Христодорова О.М., Косенко О.М.,Златов І.С., Косенко Л.М., Ніколова О.Л., Кулікова Т.І., Тимохіна О. О., Вололовцева Т.І.) освітянської галузі нашої громади.
Також були висловлені слова подяки керівникам закладів освіти , педагогічним колективам та іншим працівникам за підготовку закладів освіти до нового 2022-2023 навчального року.
Сьогодні ми маємо потужну мережу освітніх закладів, керівні карди та колективи , які здатні якісно реалізувати на території нашої громади ті виклики та завдання, що ставить перед нами сучасне суспільство та сучасні освітні простори.
Складно характеризувати роботу закладів освіти у 2021/2022 навчальному році, важко говорити про досягнення, коли більша частина навчання проходила в умовах воєнного стану.
Освіта громади – це багатогранна система, яка об’єднує найпотужніший творчий та інтелектуальний потенціал, здатний перетворювати дійсність, в центрі якої діяльна, високодуховна і всебічно розвинута особистість. Плекати саме таку особистість покликані педагоги нашої Кулевчанськоі громади.
Саме освітяни - фундамент для виховання майбутніх президентів, лікарів, науковців, спортсменів та артистів, які в майбутньому прославляють Україну та свою громаду на весь світ.
Після закінчення урочистої частини конференції господарі Кулевчанського опорного закладу-ліцею запросили гостей на каву з однодумцями та на секційні методичні об’єднання за для опрацювання методичних рекомендацій щодо вивчення навчальних предметів.
Нехай 2022-2023 навчальний рік принесе свіжі ідеї, можливості та перемоги!
Слава Богу за все??????
Разом до перемоги ?
Україна ?? понад усе!
 
Начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту                            Лілія Качанова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь