05.09.2022 року відбулася щотижнева апаратна нарада

Дата: 05.09.2022 15:18
Кількість переглядів: 146

Фото без опису

Сьогодні, 05.09.2022 року, відбулася щотижнева апаратна нарада, яку провів сільський голова Михайло ПОПОВ. Участь в нараді взяли: секретар сільської ради Діана ПОЛЬЖОК, старости сіл Сергіївка та Розівка Людмила ТИМОХІНА та Віктор ТАРАСОВ,  керівники та спеціалісти структурних підрозділів, керівники комунальних підприємств.

Розпочалася нарада із загальнонаціональної хвилини мовчання, вшановуючи пам’ять усіх, хто загинув за Україну.

Під час наради проаналізовано поточний стан справ у громаді та визначено коло головних завдань на найближчий період. Усі керівники управлінь, відділів доповіли про ситуацію на підпорядкованих ділянках роботи та проінформували про  найнагальніші питання на поточному тижні.

Зокрема, начальник фінансового відділу Олена СЄРИШЕВА, проінформувала про стан виконання місцевого бюджету.

Про початок нового навчального року доповіла начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту сільської ради Лілія КАЧАНОВА. Лілія Дмитріївна зазначила, що на 2022-2023 навчальний рік визначено нові вимоги в організації роботи закладів та установ освіти, одним із пріоритетних завдань є створення максимально безпечних умов для здійснення освітнього процесу. Особлива увага під час обговорення була  звернена на дотримання чітких правил у разі отримання сигналу «Повітряна тривога».   Збереження життя та здоров’я дітей є першочерговим завданням в умовах воєнного часу. Дотримання вимог сигналів оповіщення є обов’язковим для всіх учасників освітнього процесу.

Підіймалося питання перебування громадян на вулицях сіл та робота сільських барів під час комендантської години.  

Нагадуємо, що під час комендантської години заборонено перебувати на вулиці та в інших громадських місцях. Порушники будуть нести відповідальність.

Окремо звертаємо увагу батьків! За порушення правил комендантської години вашими неповнолітніми дітьми відповідальність лягає на вас.

Тому, будьте відповідальні, не порушуйте самі і не дозволяйте дітям порушувати умови комендантської години!

Під час апаратної наради проаналізовано стан роботи закладів медицини, культури, водопостачання,  соціальних виплат, сплати податків, стан правопорядку та інше.

По завершенню апаратної наради було надано ряд рекомендацій та доручень керівникам структурних підрозділів  та визначено терміни виконання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь