В Кулевчанському опорному закладі - ліцеї з початковою освітою та гімназією провели патріотичний захід до Дня захисника України

Дата: 17.10.2022 10:02
Кількість переглядів: 121

Фото без опису
 

 

В історії нашої Батьківщини є багато подій, які засвідчують мужність, героїзм, відданість та любов українського народу до рідної землі. 14 жовтня –важлива дата. Вона поєднує в собі свято Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва, День утворення Української Повстанської Армії, а віднедавна й День захисника та захисниць України. Сучасна Українська держава є історичним та політичним спадкоємцем Київської Русі, козацтва, визвольного руху та тисячолітньої християнської традиції. Тому поєднання цих чотирьох свят є символом непорушного зв’язку багатьох поколінь захисників України та проявом поваги народу до них. З цієї нагоди в нашій громаді відбувся патріотичний захід, метою якого було: вшанування українських захисників різних часів, виховання почуття патріотизму, свободи, людської і національної гідності, готовності до захисту національних інтересів України.
В Кулевчанському опорному закладі -ліцею з початковою освітою та гімназією був проведен патріотичний захід, який розпочався з виконання Державного Гімну України. Після чого до присутніх зі словами подяки звернулися:
Голова Кулевчанськоі сільської ради Михайло Попов.
Начальник першого відділу Білгород-Дністровського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки підполковник Олександр Плукчі.
Виступаючі привітали усіх з Величним святом Покрови Пресвятої Богородиці, Днем захисника та захисниць України, подякували мужнім та відважним воїнам та волонтерам за стійкість, патріотизм та відвагу. Вони побажали усім мирного неба над українською землею, добробуту й родинної злагоди, віри в щасливе майбутнє Української держави.
На захід також завітали: Старший інструктор управління Першого відділу Б-Дністровського РТЦК та СП Іван Дудуш та Старший інструктор відділення рекрутингу та комплектування Першого відділу Б-Дністровського РТЦК та СП Олександр Небога.
Патріотичний захід пройшов у дусі патріотизму, любові до України та віри у мир на нашій землі, завдяки талановитим працівникам, танцювальним колективам « Натхнення», « Колібрі», вокальному колективу « Гармонія» закладів культури громади , неперевершеним Сніжані Сировій, Анастасії Кімуржи, Ларисі Краснопольській, прекрасних ведучих Світлані Чеплак та Світлана Галюрова.
Бажаємо світлих світанків, гарних новин, незламного духу, мирних ночей. Разом до перемоги. Україна понад усе!
 
Начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту              Лілія Качанова

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь