Проведено засідання постійної комісії з питань планування бюджету та фінансів, регуляторної політики та соціально - економічного розвитку

Дата: 19.10.2022 10:11
Кількість переглядів: 109

Фото без опису

Триває підготовка до п’ятнадцятої сесії сільської ради восьмого скликання. Включені до порядку денного проекти рішень обговорюються на постійних комісіях сільської ради.

18 жовтня проведено засідання постійної комісії Кулевчанської сільської  ради з питань планування бюджету та фінансів, регуляторної політики та соціально -  економічного розвитку , яку провела голова комісії, депутат сільської  ради Валентина Дрєвова. На засіданні також були присутні сільський голова Михайло Попов, секретар сільської ради Діана Польжок, начальник фінансового управління Олена Сєришева, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Лілія Качанова, старости сіл Сергіївка та Розівка Людмила Тимохіна та Віктор Тарасов, депутати  інших постійних комісії сільської ради.

У процесі засідання постійною комісією розглянуто питання порядку денного що стосуються бюджету сільської ради, фізичної культури та спорту, освіти, культури та інших питань, які внесено на розгляд сесії.

Зокрема, депутатами опрацьовано ряд проектів: «Про внесення змін до бюджету Кулевчанської сільської ради на 2022 рік», «Про затвердження переліку закладів культури базової мережі Кулевчанської сільської ради» та інші.

По завершенню комісії питання, які погоджено на засіданні, винесено на розгляд сесії. Напрацьовані рішення з рекомендаціями членів постійних комісій будуть розглянуті під час засідання сесії, що відбудеться 21 жовтня.

З усіма проектами рішень чергової сесії сільської ради можна ознайомитись на офіційному сайті Кулевчанської сільської ради за посиланням: https://kulevchasilrada.gov.ua/docs/



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь