Відбулася 16 сесія сільської ради

Дата: 09.12.2022 11:10
Кількість переглядів: 133

Фото без опису

08 грудня 2022 року о 10.00 год, в приміщенні сільської ради  під головуванням Кулевчанського  сільського голови Михайла ПОПОВА, відбулася 16 сесія сільської ради  восьмого скликання.

У роботі пленарного засідання взяли участь 17 депутатів сільської ради, керівники структурних підрозділів та установ громади.

Перш ніж приступити до розгляду  питань порядку денного сесії, присутні хвилиною мовчання вшанували світлу пам'ять  воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

Також з нагоди свята дня Місцевого самоврядування Михайло Михайлович нагородив Подякою  усіх депутатів сільської ради за натхненну працю на благо розвитку громади, професіоналізм та патріотизм.

В ході роботи сесії депутати затвердити низку сільських цільових програм в новій редакції, внесли зміни до бюджету, а також прийняли ряд питань що стосуються життєдіяльності громади.

Головним рішенням сесії було рішення про прийняття проекту бюджету Кулевчанської сільської територіальної громади на 2023 рік.

Також було затверджено штатні розписи, структуру та чисельність апарату виконавчого комітету, виконавчих органів та відокремлених структурних підрозділів Кулевчанської  сільської ради на 2023 рік, створено КП «Благоустрій» та затверджено його штатний розпис.

В результаті обговорення з усіх питань ухвалені відповідні рішенням. Усі рішення сесії будуть опубліковані на офіційному сайті громади за посиланням: https://kulevchasilrada.gov.ua/docs/



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь