Відбулася 17 сесія сільської ради

Дата: 15.12.2022 16:13
Кількість переглядів: 95

Фото без опису

15 грудня 2022 року о 10. 00 год під головуванням Кулевчанського сільського голови Михайла Попова, відбулося пленарне засідання сімнадцятої сесії Кулевчанської сільської ради. У роботі сесії взяли участь керівний склад апарату, депутати сільської ради, староста села Розівка, керівники структурних підрозділів ради.
Відповідно порядку денного було розглянуто і затверджено ряд програм, серед яких Програма з освіти, культури, молоді та спорту на 2023 рік, Програма харчування здобувачів освіти у закладах дошкільної освіти та закладах загальної середньої освіти на 2023 рік. Також депутати обговорили та затвердили питання вартості харчування в закладах освіти Кулевчанської сільської ради. Затверджено програму компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі, програму оздоровлення та відпочинку дітей Кулевчанської сільської ради на 2023 рік, програму щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини на 2023 рік. Заслухавши інформацію начальника фінансового відділу Олени Сєришевої та отримавши відповіді на всі питання і зауваження,прийнято бюджет Кулевчанської сільської ради на 2023 рік.Також було розглянуто ряд земельних питань.
Після розгляду усіх питань порядку денного секретар сільської ради Діана Польжок та сільський голова Михайло Попов доповіли депутатам про те, як вони намагалися вирішити питання мобільного зв’язку «Київстар», який відсутній на території ради вже декілька днів. А саме: сільська рада надіслала вже декілька листів на електронну адресу та рекомендованим листом. Діана Іванівна неодноразово зв’язувалася з операторами мобільного зв’язку. 14 грудня 2022 року, сільський голова Михайло ПОПОВ відвідав центр обслуговування та продажу «Київстар», який знаходиться у місті Білгород – Дністровський, поскаржився на проблеми з якістю сигналу та залишив письмову заяву. Чекаємо на вирішення проблеми.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь