УЧАСТЬ КУЛЕВЧАНСЬКОГО СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ МИХАЙЛА ПОПОВА В ОБЛАСНІЙ СЕЛЕКТОРНІЙ НАРАДІ

Дата: 11.01.2023 10:18
Кількість переглядів: 72

Фото без опису

УЧАСТЬ КУЛЕВЧАНСЬКОГО СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ МИХАЙЛА ПОПОВА  В ОБЛАСНІЙ СЕЛЕКТОРНІЙ НАРАДІ

10 січня 2023 року Кулевчанський сільський голова Михайло ПОПОВ взяв участь в селекторній нараді Одеської обласної військової адміністрації під головуванням начальника ОДА Максима МАРЧЕНКА спільно з  головою - начальником Білгород-Дністровської районної державної (військової) адміністрації Василем САМОКИШЕМ, першим заступником голови Тетяною ДОМЧИНСЬКОЮ, головами територіальних громад, представниками правоохоронних, рятувальних та військових підрозділів.

Першим питанням порядку денного селекторної наради були інформативні доповіді начальників районних військових адміністрації про поточну ситуацію у районах.

Василь САМОКИШ коротко охарактеризував поточний стан справ в Білгород-Дністровському районі. Зокрема він доповів про ситуацію із електропостачанням в закладах охорони здоров’я та освіти, підготовкою «Пунктів незламності» та готовністю додаткових місць для розміщення ВПО.

Далі учасники селекторної наради перейшли до розгляду питань порядку денного.

Про розгортання додаткових «Пунктів незламності» доповідав Сергій ГОТКО – директор Департаменту з питань цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами.

Радник начальника Одеської ОВА Ігор СКОМОРОХА довів інформацію про стан облаштування «Пунктів незламності» та пунктів обігріву.

Про стан роботи щодо захисту об’єктів критичної інфраструктури області в умовах воєнного стану розповів Антон ШАЛИГАЙЛО – директор Департаменту систем життєзабезпечення та енергоефективності.

Про хід відновлення пошкоджених об’єктів внаслідок збройної агресії російської федерації поінформував учасників наради Віктор ЛУНГУЛ – директор Департаменту капітального будівництва та дорожнього господарства.

З інформацією про поточні проблемні питання аграрного сектору Одеської області виступила директор Департаменту аграрної політики, продовольства та земельних відносин Алла СТОЯНОВА.

За результатами селекторної наради було надано ряд доручень щодо посилення інформативно-роз’яснювальної роботи серед населення з проблемних питань, продовження облаштування вже існуючих та розгортання нових «Пунктів Незламності», необхідності виконання плану посівів на 2023 рік, усунення заборгованості із заробітної плати тощо.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь