Увага! Виявлення неавторизованої речовини диметоат у лаймах

Дата: 27.02.2023 09:17
Кількість переглядів: 66

Фото без опису

Білгород - Дністровське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській  області повідомляє, що що відповідно до листа Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів надійшло інформаційне повідомлення, отримане по системі швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів (RASFF) від 08 лютого 2023 року № 2023.0925, стосовно виявлення неавторизованої речовини диметоат у лаймах, що експортувались з Бразилії (експортер: Brasfresh Importacao E Exportacao LTDA, Brazil; оптовик: Anaco Greeve International, Netherlands) до України (одержувач: ТзОВ «ТС ПЛЮС», вул. Краснова, 24, м. Київ). 

Звертаємо увагу операторів ринку харчових продуктів Кулевчанської   сільської ради!!!

Згідно статті 20 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» оператори ринку зобов’язані вилучати та/або відкликати у встановлених законом випадках харчові продукти, які перебувають в обігу, якщо встановлено, що ці продукти можуть спричинити шкідливий вплив для здоров’я людини, та письмово інформувати компетентний орган про виявлені невідповідності та вжиті заходи.

У разі виявлення вищезазначеної продукції в обігу, просимо негайно інформувати  Білгород – Дністровське  районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській  області по електронній пошті: brdnes-udpss@ukr.net


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь