Пошук

Повідомлення RASFF стосовно виявлення сальмонели у курячих четвертинах, що експортувались з Польщі

Дата: 21.03.2023 15:16
Кількість переглядів: 60

Фото без опису

Білгород – Дністровське  районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській  області інформує про отримання  повідомлення через систему швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів (RASFF) від 10.02.2023 №2022.7639-fup4, стосовно виявлення Salmonella enterica ser. Enteritidis (присутність у 2 з 5 зразків) у курячих четвертинах, що експортувались з Польщі (виробник: Cedrob S.A., Poland; відправник: AMP Logistyka Sp. z o.o., Poland) до України (одержувач: ТзОВ "ВІЗІЯ ТРЕЙД", вул. Надпільна, 261/101, м. Черкаси).

Довідково: Salmonella  є однією з чотирьох основних причин діарей них хвороб  у всьому світі. Більшість випадків захворювання на сальмонельоз протікає у легкій формі, однак іноді сальмонельоз може становити загрозу життю.

Звертаємо увагу операторів ринку харчових продуктів Кулевчанської   сільської ради!!!

Відповідно статті 20 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» оператори ринку зобов’язані вилучати та/або відкликати у встановлених законом випадках харчові продукти, які перебувають в обігу та можуть спричинити шкідливий вплив для здоров’я людини та письмово інформувати компетентний орган про вжиті заходи.

 У разі виявлення вищезазначеної продукції в обігу, просимо негайно інформувати  Білгород – Дністровське  районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській  області по електронній пошті: bdnes-udpss@ukr.net


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь