Відбулося засідання виконкому

Дата: 02.06.2023 15:30
Кількість переглядів: 47

Фото без опису

31 травня  відбулось засідання виконавчого комітету Кулевчанської сільської ради, яке провів сільський голова Михайло ПОПОВ. Під час засідання розглянули питання: про створення комісії  з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України  та затвердження її персонального складу та положення; про затвердження списку учнів – претендентів для нагородження за досягнення значних успіхів в категорії «Обдаровані і талановиті діти» за підсумками 2022/2023 навчального року.

Були присвоєні адреси земельним ділянкам та житловим будинкам, що знаходяться на території Кулевчанської сільської сільської ради.

Також вирішили надати одноразову грошову допомогу на поховання  та виплатити одноразову грошову допомогу на лікування мешканцям громади відповідно до заяв та поданих ними документів.

Відповідно до регламенту рішення з тих питань, що виносилися на розгляд членів виконавчого комітету, будуть оприлюднені на офіційному Веб-сайті громади  в розділі «Офіційні документи» за посиланням: https://kulevchasilrada.gov.ua/docs/.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь