Відбулася 20 сесія сільської ради

Дата: 16.06.2023 15:44
Кількість переглядів: 103

Фото без опису

Сьогодні, 16 червня 2023 року, відбулася двадцята сесія Кулевчанської  сільської ради VIII скликання під головуванням сільського голови Михайла ПОПОВА, за участі депутатів сільської ради, керівників структурних підрозділів сільської ради та старост.

Сесію розпочали з хвилини мовчання за загиблими внаслідок війни росії проти України.

На порядок денний сесії було винесені питання, що стосуються освіти, охорони здоров’я, житлово-комунальної сфери,  земельних питань та інших питань життєдіяльності громади.

З важливого – депутати прийняли рішення:

  • Про внесення змін до рішення сільської ради № 640 – УІІІ «Про сільський бюджет Кулевчанської сільської ради на 2023 рік»;
  • Про включення об’єктів комунальної власності до переліку першого типу, що підлягають передачі в оренду на аукціоні та затвердження додаткових умов оренди.
  • Про створення відділу ЦНАП , затвердження його структури, графіку роботи, положення про відділ ЦНАП та затвердження Переліку адміністративних послуг, що надаються через відділ ЦНАП;
  • Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок сільськогосподарського призначення комунальної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва
  • Про затвердження програми взаємодії Білгород – Дністровської РДА з органами місцевого самоврядування на 2023 рік.

В ході роботи сесії піднімалися питання водопостачання, облаштування дитячих майданчиків та благоустрою населених пунктів громади.

Загалом сесія минула досить швидко та злагоджено, адже всі члени профільних комісій завчасно доволі плідно попрацювали над розглядом питань.

Детальніше з рішеннями, прийнятими депутатами на сесії та результатами поіменного голосування ви зможете ознайомитися на офіційному сайті Кулевчанської сільської ради у терміни передбачені законодавством за посиланням : https://kulevchasilrada.gov.ua/docs/.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь