ВІДДІЛ З ПИТАНЬ ЗАЛУЧЕННЯ ІНВЕСТИЦІЙ ТА ТУРИЗМУ ІНФОРМУЄ

Дата: 20.06.2023 10:09
Кількість переглядів: 58

Фото без опису

 
До уваги мешканців та гостей Білгород-Дністровського району, нагадуємо, що відповідно до розпорядження начальника Одеської обласної військової адміністрації від 14 червня 2022 року № 334/А-2022 «Про вжиття заходів щодо заборони відвідування пляжних зон у межах прибережної смуги Чорного моря», з метою гарантування громадської безпеки і порядку, збереження життів цивільних осіб, забороняється перебування осіб, окрім тих, що виконують військові/спеціальні завдання, на пляжних зонах у межах прибережної захисної смуги Чорного моря на території Одеської області на час дії воєнного стану до його скасування/припинення, або до видачі окремого наказу, враховуючи те, яка з цих подій настане раніше.
В акваторії Чорного моря, через теракт ворога на Каховській ГЕС, лишається загроза вибухонебезпечних предметів та інфекцій. У зв'язку з цим ми наполегливо рекомендуємо утриматися від відвідування пляжів, використання води, риболовлі, купання, та у разі виявлення підозрілих предметів (мін, снарядів, інших засобів вогневого ураження), просимо негайно повідомляти органи ДСНС України та/або Національну поліцію.
НЕ наражайте себе та своїх близьких на небезпеку!!!
 
 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь