Відбулася 21 сесія сільської ради

Дата: 18.07.2023 09:42
Кількість переглядів: 94

Фото без опису
 

 

13 липня 2023 року о 13.00 год. під головуванням сільського голови Михайла ПОПОВА, відбулося пленарне засідання чергової 21-ї сесії Кулевчанської сільської ради VIII скликання. В роботі сесії також взяли участь старости сіл Розівка та Сергіївка Віктор ТАРАСОВ та Людмила ТИМОХІНА, керівники та головні спеціалісти відділів сільської ради, депутат районної ради Станіслав ПОПОВ.
Після виконання Державного Гімну, депутати перейшли до порядку денного. Усі питання порядку денного попередньо розглядалися на засіданнях профільних комісій.
Серед ухвалених питань основними були:
  • Про внесення змін до рішення № 640 – VIII ,, Про сільський бюджет Кулевчанської сільської ради на 2023 рік,
  • Про внесення змін до Програми соціального захисту населення Кулевчанської сільської ради на 2023 рік,
  • Про затвердження Програми забезпечення публічної безпеки та порядку, профілактики злочинності та зміцнення правопорядку в населених пунктах Кулевчанської сільської ради на 2023 – 2025 роки,
  • Про встановлення місцевих податків та зборів Кулевчанької сільської ради на 2024 рік ,
  • Про затвердження передавальних актів щодо передачі майна Сергіївської та Розівської сільських рад, які припинені шляхом приєднання до Кулевчанської сільської ради,
  • Про затвердження Положення про щомісячні стипендії сільського голови в галузі освіти, науки, мистецтва, спорту для обдарованих дітей Кулевчанської сільської ради за підсумками 2022- 2023 навчального року,
  • Про внесення змін до Програми пільгового харчування в закладах освіти Кулевчанської сільської ради(запропоновано внести зміни щодо безкоштовного харчування дітей військовослужбовців, загиблих під час збройної агресії російської федерації).
Також депутати розглянули рішення про внесення змін до установчих документів відділу ЖКГ, транспорту, благоустрою та енергопостачання, Служби у справах дітей, відділу освіти, культури, молоді та спорту, Кулевчанського ЗДО ( ясла – садок), КУ «Спорт для всіх».
За результатами відкритого поіменного голосування ухвалено низку рішень, які стосувалися задоволення заяв громадян стосовно земельних питань.
В ході роботи сесії депутати обговорили деякі питання Програми «Дільничний офіцер громади», головними завданнями якої є забезпечувати порядок і запобігати правопорушенням і злочинам у межах своєї територіальної громади, у тому числі вирішення питань матеріально-технічного характеру.
По усіх питаннях порядку денного депутатами були прийняті відповідні рішення.
 
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь