УЧАСТЬ ПРЕДСТАВНИКІВ КУЛЕВЧАНСЬКОЇ ГРОМАДИ У СЕМІНАРІ-НАВЧАННІ

Дата: 25.09.2023 14:04
Кількість переглядів: 87

Фото без опису

22 вересня 2023 року секретар сільської ради Діана ПОЛЬЖОК, діловод сільської ради Марія КАЧАНОВА, начальник служби у справах дітей Вікторія СТОЯНОВА взяли участь у семінарі – навчанні з представниками органів місцевого самоврядування, який відбувся в Білгород-Дністровській районній державній адміністрації. В ході навчання  було розглянуто широке коло питань за різними напрямками роботи.

Так, спеціалісти відділу діловодства, контролю та звернень громадян апарату райдержадміністрації довели до відома присутніх інформацію про ведення діловодства та виконання контролю документів згідно постанови КМУ від 17.01.2018 №55 та Указу Президента України від 07.02.2008 №109/2008.

Із особливостями ведення особових справ дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах, відповідно до наказу Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту від 18.11.2008 №4591 учасників семінару ознайомив завідувач сектору з питань усиновлення, опіки та піклування служби у справах дітей Сергій КУЧЕРОВ.

Інформацію щодо аналізу рішень, прийнятих виконавчими комітетами сільських, селищних та міських рад за І півріччя 2023 року оприлюднив начальник відділу забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування райдержадміністрації Ігор СИРОТЮК.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь