СЕЛЕКТОРНА НАРАДА З ГОЛОВАМИ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД

Дата: 05.10.2023 11:09
Кількість переглядів: 82

 

Фото без опису

4 жовтня 2023 року сільський голова Михайло ПОПОВ, начальник відділу соціального захисту Валентина ДРЕВОВА, начальник служби у справах дітей Вікторія СТОЯНОВА узяли участь у селекторній нараді з головами територіальних громад, керівниками територіальних та структурних підрозділів.  Відбулася нарада під головуванням очільника Білгород-Дністровської районної військової адміністрації Василя САМОКИША.

Відповідно порядку денного про імунізацію диких м’ясоїдних тварин проти сказу на території району інформував в.о. начальника Білгород-Дністровського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області – Віктор НОТИЧ.

Питання проведення catch-кампанії з вакцинації проти кору, епідемічного паротиту та краснухи серед дитячого населення в конструктивному діалозі було розглянуто спільно з головами громад першим заступником голови Білгород-Дністровської районної державної адміністрації Тетяною ДОМЧИНСЬКОЮ.

Про реалізацію постанови Кабінету Міністрів України від 01.09.2023 №930 «Деякі питання функціонування місць тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб», стан готовності сімей, які опинились у складних життєвих обставинах, до осінньо-зимового (опалювального) періоду, хід упорядкування та передачі на державне зберігання архівних документів приєднаних сільських рад до Дивізійської та Шабівської територіальних громад, надання інформації територіальними громадами району щодо управління відходами та інші питання були доведені керівниками структурних підрозділів до голів територіальних громад району.

В ході засідання головою району були надані відповідні доручення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь