Відбулося засідання постійної комісії з питань планування бюджету та фінансів, регуляторної політики та соціально - економічного розвитку

Дата: 21.11.2023 14:29
Кількість переглядів: 39

Фото без опису 

У ході підготовки до 24 сесії Кулевчанської сільської ради, 20 листопада 2023 року відбулося засідання постійної комісії з питань планування бюджету та фінансів, регуляторної політики та соціально - економічного розвитку під головуванням голови комісії, депутата сільської ради Древової В. Й.

У роботі комісій взяли участь: голова сільської ради Михайло ПОПОВ, секретар сільської ради Діана ПОЛЬЖОК, староста села Сергіївка Людмила ТИМОХІНА, депутати сільської ради, начальники відділів та комунальних установ сільської ради.

На порядку денному члени комісії розглянули проект рішення про внесення змін до рішення сесії «Про сільський бюджет Кулевчанської сільської ради на 2023 рік», з яким присутніх детально ознайомила начальниця фінансового відділу сільської ради Олена СЄРИШЕВА.

Особливу увагу депутати приділили розгляду проекту рішення «Про затвердження Проекту бюджету Кулевчанської сільської ради на 2024 рік». Начальниця фінансового відділу сільської ради Олена СЄРИШЕВА проінформувала присутніх щодо показників бюджету сільської ради на 2024 рік та надала детальну інформацію щодо видатків бюджету на 2024 рік. Обговоривши вищезазначений проект рішення, члени комісії вирішили подати його на затвердження на черговому пленарному засіданні сільської ради.

Також членами постійної комісії заслухано та рекомендовано на розгляд сесії сільської ради штатні розписи структурних підрозділів та комунальних установ сільської ради.

Розглянуті на комісії питання винесені на розгляд сесії Кулевчанської сільської ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь