Урочистий мітинг до Дня Гідності та Свободи у селі Сергіївка

Дата: 21.11.2023 14:34
Кількість переглядів: 52

Фото без опису

21 листопада Україна відзначає 10-у річницю початку Євромайдану та Революції Гідності, які змінили хід історії країни і усього світу.

Сьогодні, у центрі села Сергіївка Кулевчанської сільської ради відбувся урочистий мітинг до Дня Гідності та Свободи. У заході взяли участь староста сала Сергіївка Людмила ТИМОХІНА, працівники сільської ради, учні та вчителі Сергіївської школи, жителі села. Учасники заходу зібрались  біля світлин Героїв – односельчан, які віддали свої життя  під час російсько-української війни.

Хвилиною мовчання та урочистим покладанням квітів до світлин загиблих Героїв - односельчан присутні вшанували пам’ять тих, хто жертовно віддав своє життя у цій кровопролитній війні та тих, хто віддав своє життя на Майдані.

Бережімо пам’ять про подвиги наших Героїв. Шануймо їхню незламну силу волі, мужність і відвагу. Пам’ятаймо усіх, хто віддав життя за Україну!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь