Відбулось засідання виконавчого комітету сільської ради

Дата: 29.03.2024 15:02
Кількість переглядів: 28

Фото без опису

28 березня відбулось засідання виконавчого комітету сільської ради , яке провів сільський голова Михайло ПОПОВ.

На засідання комітету винесено 9 питань.

З інформацією про внесення змін до затвердженого пільгового контингенту учнів ЗЗСО Кулевчанської сільської ради у ІІ семестрі 2023-2024 н.р. виступила начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту сільської ради Лілія Качанова.

Члени виконавчого комітету утворили та затвердили постійно діючу комісію з питань поводження з безхазяйними відходами на території Кулевчанської сільської ради, заслухали та затвердили Положення про порядок розгляду електронної петиції та Положення про публічні електронні консультації з громадськістю з питань, віднесених до компетенції органів місцевого самоврядування в Кулевчанській сільській раді.

Підтримали організацію суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану на території Кулевчанської сільської ради. З даного питання виступила начальник відділу бухгалтерського обліку та звітності сільської ради Валентина КАРАМАРКОВА.

Відповідно до заяв громадян були прийнято ряд рішень про присвоєння адреси об’єктам нерухомого майна . Інформував присутніх з даних питань юрист сільської ради Михайло ДИМОВ.

Серед основних питань, що розглянув виконавчий комітет, було питання про надання одноразової матеріальної допомоги жителям громади. По даному питанню доповіла Валентина КАРАМАРКОВА - начальник відділу бухгалтерського обліку та звітності.

Загалом, по кожному з питань прийняті відповідні рішення з урахуванням змін та доповнень, які були запропоновані членами виконавчого комітету.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь