ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Дата: 25.06.2024 11:41
Кількість переглядів: 25

Фото без опису

 

10 важливих для життєдіяльності громади питань розглянули сьогодні, 25 червня 2024 року, на засіданні виконавчого комітету, який відбувся під головуванням сільського голови Михайла ПОПОВА.

Члени виконкому заслухали та затвердили звіт про виконання Програми соціально-економічного розвитку Кулевчанської сільської ради за 2023 рік, акт приймання – передачі водопровідної мережі та башти Рожновського в селі Сергіївка по вулиці Степовій. На засіданні було прийнято низку рішень соціального спрямування, з яких прийнято відповідні рішення, стосувалися надання дозволу на вчинення правочину щодо нерухомого майна неповнолітньому та його батькові, затвердження висновку опікунської ради щодо визнання недієздатним інваліда 1 групи.

Окрім цього, члени виконавчого комітету розглянули заяви громадян про присвоєння адрес об’єктам нерухомого майна житловим будинкам.

В ході розгляду проектів рішень виконавчого комітету доповідачі надали детальну та вичерпну інформацію з обговорюваних питань. Засідання виконавчого комітету пройшло злагоджено та оперативно. Рішення виконавчого комітету сільської ради, прийняті 25 червня 2024 року, будуть оприлюдненіна офіційному сайті сільської ради за посиланням https://kulevchasilrada.gov.ua/ у вкладці «Офіційні документи»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь