Новини

12 Січня, 2022 р., 15:44
В Одесі встановили перші три опори майбутньої естакади, яка стане ключовим елементом нової дороги до Одеського морського порту. Естакада матиме у довжину 546 метрів. Новий маршрут до моря будують за програмою президента Володимира Зеленського “Велике будівництво”. Нова 6-кілометрова дорога поєднає порт із трасою М-28 Одеса – Южний. Також ця дорога стане безплатною альтернативою маршруту, яким водії вимушені користуватися станом на зараз.
12 Січня, 2022 р., 15:27
  Голова Одеської облдержадміністрації Сергій Гриневецький провів апаратну робочу нараду, в рамках якої директор Департаменту соціальної та сімейної політики Одеської ОДА Тетяна Дементьєва доповіла про стан призначення та виплат житлових субсидій та пільг в Одеській області в минулому, 2021 році.
12 Січня, 2022 р., 15:26
На селекторній нараді в Одеській облдержадміністрації, яку з головами районних державних адміністрацій, районних рад і територіальних громад, в режимі онлайн, провів голова Одеської ОДА Сергій Гриневецький, розглянули питання поточного стану захисту державного кордону у межах Одеської області.
11 Січня, 2022 р., 16:42
Як отримати допомогу з безробіття? Чи можна влаштувати на роботу іноземця або людину без громадянства? Скільки часу знадобиться, щоб перереєструватися в центрі зайнятості?  Усі прості відповіді на складні запитання на Гіді з державних послуг! Для вашої зручності підготували добірку найпопулярніших держпослуг, пов’язаних із працевлаштуванням.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь