Новини

20 Вересня, 2022 р., 11:39
Уряд вже з жовтня дасть старт оновленій під потреби воєнного часу програмі пільгового іпотечного кредитування. Про це повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання Кабінету Міністрів 16 вересня.
20 Вересня, 2022 р., 11:32
Уряд затвердив постанову, яка дасть можливість кожному українцю старше 18 років просто і зручно придбати військові облігації через Дію. Про це повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль.
20 Вересня, 2022 р., 11:31
Уряд виділив додаткові 35 млн грн для фінансування затверджених заявок за програмою єРобота щодо створення нових садів та теплиць. Про це повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль.
20 Вересня, 2022 р., 11:30
Європейський парламент ухвалив резолюцію із засудженням політики насильницької депортації громадян України, яку провадить російський агресор на тимчасово окупованих територіях України.
20 Вересня, 2022 р., 11:26
Наказом Міністерства економіки України від 13 вересня 2022 року № 3071 «Про продовження строку дії відстрочок від призову на військову службу під час мобілізації», відповідно до статті 131 Закону України “Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію”, Указу Президента України від 24 лютого 2022 р. № 64 “Про введення воєнного стану в Україні”, постанови Кабінету Міністрів України від 03 березня 2022 р. № 194 “Деякі питання бронювання військовозобов’язаних в умовах правового режиму воєнного стану” зі змінами, внесеними постановою Кабінету Міністрів України від 07.09.2022 № 1002, продовжено строки дії відстрочки від призову на військову службу під час мобілізації військовозобов’язаних на два місяці. У разі виникнення питань звертатися за телефоном гарячої лінії Мінагрополітики: 0-800-215-010.
19 Вересня, 2022 р., 10:40
В селі Кулевча пройшли зональні змагання чемпіонату Одеської області з пляжного волейболу серед чоловічих і жіночих команд теріториальних громад на підтримку ЗСУ. Участь прийняли команди Кулевча, Арциз, Сарата та смт.Сергіївка. Серед чоловічих команд місця розподілились так: І місце - Арциз ІІ місце - Кулевча ІІІ місце - Сарата ІV місце - Сергіївка. Серед жіночих команд: І місце - Сарата ІІ місце - Арциз ІІ місце - Кулевча В фінальну частину чемпіонату області вийшли команди Арциз (чоловіки) та Сарата (жінки).   Провідний спеціаліст з молоді та спорту                        Станіслав ПЄТКОВ
14 Вересня, 2022 р., 11:13
Як подати заявку за напрямом “Спеціальна бюджетна дотація за утримання корів" У Державному аграрному реєстрі доступна програма підтримки для агровиробників, що утримують від 3 до 100 корів усіх напрямів продуктивності, – повідомляє урядовий портал. Розмір дотації становить 5300 грн на одну корову, але не більше 530 000 грн. Строк подання заявки — до 15 листопада 2022 року. Подати заявку на підтримку можуть усі виробники сільгосппродукції, як фізичні, так і юридичні особи, що зареєстровані у ДАР та відповідають умовам програми. Детальніше про умови Покрокова інструкція з подання заявки в інфографіці під постом та тексті нижче. Інструкція з реєстрації – за посиланням ЯК ПОДАТИ ЗАЯВКУ ЗА НАПРЯМОМ “СПЕЦІАЛЬНА БЮДЖЕТНА ДОТАЦІЯ ЗА УТРИМАННЯ КОРІВ"? Увійдіть у кабінет на www.dar.gov.ua Перевірте відомості про ваших тварин у розділі “Тварини”. Для розрахунку очікуваної суми субсидії відфільтруйте список тварин за статтю “Корова”. Відкрийте програму в розділі “Доступні програми”. Для подання заявки натисніть “+” навпроти назви програми. Розрахуйте бажану суму дотації: помножте кількість ваших корів з реєстру на 5300 грн. Отриманий добуток вкажіть у відповідному полі при заповненні заявки. Дайте відповіді на запитання в опитувальнику, надайте згоду на проведення уповноваженими особами моніторингу та оцінювання достовірності наданої інформації як документально, так і шляхом перевірки за місцем здійснення діяльності і натисніть “Подати заявку”. Система згенерує заповнену заявку згідно з формою, затвердженою Мінагрополітики. Перевірте ще раз коректність уведених даних та підпишіть заявку за допомогою КЕП. Після перевірки заявки відповідальними працівниками Укрдержфонду, у разі її схвалення, вам у кабінет на підпис надійде Договір про отримання бюджетних коштів з Укрдержфондом. Невдовзі після підписання Договору з вашого боку на рахунок, вказаний при поданні заявки, надійдуть кошти. Важливо: Дія програми поширюється на утримувачів корів, які ідентифіковані та зареєстровані відповідно до законодавства. Дія програми поширюється на всю Україну, окрім територій, які включені до переліку громад, що розташовані в районі проведення бойових дій, або які перебувають в тимчасовій окупації чи оточенні, затвердженого Мінреінтеграції. З питаннями щодо реєстрації та подання заявок у ДАР звертайтесь до Контакт-центру: 044 339 92 15, support@dar.gov.ua, або до Регіонального відділення Укрдержфонду за місцем вашої реєстрації.
13 Вересня, 2022 р., 15:38
ГО «Вектор прав людини» – правозахисна організація, що багато років працює в сфері захисту права на справедливий суд, розвитку освіти в сфері прав людини. Cпільно з партнерами у квітні rоманда ГО «Вектор прав людини» започаткувала онлайнову лінію допомоги «Психологічна та правова допомога для людей з інвалідністю в умовах воєнного стану», надає консультаційну допомогу, а також підготувала ряд інформаційних матеріалів:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь