Новини

13 Вересня, 2022 р., 15:23
На початок вересня, за підрахунками Київської школи економіки, з початку широкомасштабної війни пошкоджено або зруйновано щонайменше 15,3 тис. багатоповерхівок і 115,9 тис. приватних будинків. Найбільших пошкоджень житловий фонд зазнав у Донецькій, Харківській, Київській, Чернігівській областях.
12 Вересня, 2022 р., 14:44
БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ УПРАВЛІННЯ ВИКОНАВЧОЇ ДИРЕКЦІЇ ФОНДУ СОЦІАЛЬНОГО СТРАХУВАННЯ УКРАЇНИ В ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСТІ ІНФОРМУЄ Поранення чи смерть внаслідок бойових дій
12 Вересня, 2022 р., 09:53
11 вересня в селі Кулевча був проведений турнір з пляжного волейболу серед жінок присвяченого до Дня фізичної культури і спорту України. В турнірі прийняли участь 6 команд. В півфінальних іграх зустрілись команди «Іскра»- «Тюбіки» 2:0, та «Зірки зійшлись»- «Живчик» 2-1. В грі за 3-те місце команда «Живчик» перемогла «Тюбики» з рахунком 2:0(21:15, 21:7) Переможцем Кубку Калевчанської громади стала команда «Зірки зійшлись», яка перемогла з рахунком 2:0( 23:21, 21:12) команду «Іскра». Голова Кулевчанської громади Михайло Попов по закінченню турніру привітав всіх спортсменів та шанувальників спорту з Днем фізичної культури і спорту України, відмитив захопливу гру, та нагородив команди кубками, медалями та грамотами. Також організаторами турніру було визначено найкращих гравців турніру: Кращим гравцем Кубку Кулевчанської громади з пляжного волейболу серед жінок визнано Вололовцеву Лілію Кращий захисник - Пальжок Ольга Кращий нападник - Комарова Марія Кращий пасуючий - Анна Штельмахова   Провідний спеціаліст з молоді та спорту                              Станіслав Пєтков
07 Вересня, 2022 р., 14:02
Починаючи з липня 2022 року Всеукраїнська благодійна організація «Інститут місцевого розвитку» впроваджує проєкт «Добрі сусіди – одна країна» на теренах Дніпропетровської, Запорізької, Миколаївської, Одеської та Харківської областей. Проєкт спрямований на зміцнення відносин добросусідства, залучення мешканців до участі у громадському житті, побудову надійного партнерства між органами місцевої влади, територіальними громадами, ОСББ, неурядовими організаціями та іншими інституціями громадянського суспільства.
07 Вересня, 2022 р., 13:59
Щойно говорив з новим Прем’єр-міністром Великої Британії пані Ліз Трасс. Це була її перша розмова в новому статусі з іноземним лідером. І це велика честь для України. Привітав пані Прем'єр-міністра з початком роботи на посаді й відчуваю, що ми зможемо побудувати глибокі та результативні відносини. Час, коли пані Прем?єр-міністр починає роботу, дуже складний. Російський енергетичний шантаж, постійні намагання держави-терориста дестабілізувати політичну ситуацію у Європі й у вільному світі, постійна російська дезінформація… Але, зберігаючи нашу єдність і працюючи у повній координації, ми й це можемо подолати. Почув дуже вагомі слова й щодо нашої співпраці, і щодо майбутніх безпекових гарантій для України, і щодо відбудови нашої держави. Дуже важливо, що Велика Британія зберігатиме лідерську роль у консолідації вільного світу й захисті свободи. Запросив пані Прем’єр-міністра відвідати нашу державу. І дякую за чітку впевненість у тому, що Україна та вільний світ неодмінно переможуть у цій війні, яку розв’язала Росія.
07 Вересня, 2022 р., 13:58
6 вересня Уряд уклав оновлений Меморандум із Товариством Червоного Хреста України. Ця домовленість відбулася за сприяння Мінреінтеграції. Вона дозволить збільшити фінансування на компенсації людям, які надали тимчасове житло внутрішнім переселенцям у межах програми «Прихисток».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь