Новини

12 Серпня, 2022 р., 14:10
В особисті повідомлення багатьох керівників підприємств, приватним особам та на електронну адресу компаній і організацій, в чергове, надходить фейковий лист-звернення ніби-то від Одеської обласної військової адміністрації (на фото) за підписом Максима Марченка, з проханням взяти участь у програмі гуманітарної допомоги Збройним Силам України.
12 Серпня, 2022 р., 14:09
Війна продовжується вже більше п’яти місяців, мільйони українців та українок виїхали за кордон в пошуках безпечного прихистку чи покинули власні домівки і живуть в більш безпечних регіонах України. І у багатьох людей вже настав час оформлювати пенсію за віком. 
11 Серпня, 2022 р., 15:02
Віцепрем'єр-міністерка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольга Стефанішина підписала додаткову Угоду з ЄС про фінансування заходу «Програма підтримки енергоефективності України – EE4U», спрямовану на збільшення фінансування Фонду енергоефективності.
11 Серпня, 2022 р., 15:01
Вчора розпочався прийом заявок від майбутніх студентів IT-спеціальностей у межах IT Generation. Сайт відвідало понад 64 000 користувачів, що свідчить про великий інтерес до ІТ-освіти.
11 Серпня, 2022 р., 10:22
Щоб посилити українську армію та зберегти життя тисяч військових, Генштаб ЗСУ, Міністерство цифрової трансформації та UNITED24 розпочинають проєкт «Армія дронів»!
10 Серпня, 2022 р., 13:44
Одеська область однією з перших запровадила ініціативу комплексного збору та зручного пошуку інформації створивши Портал допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО) https://ukrainian.city/oblast/odeska . Про це повідомив заступник Начальника Одеської ОВА Костянтин Гой.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь