Новини

29 Липня, 2022 р., 14:05
"Хрещення Київської Русі – перша сходинка до державності»
27 Липня, 2022 р., 16:27
В ході робочої поїздки до Білгород-Дністровського району, начальник Головного управління ДСНС України в Одеській області Вадим ШУЛЮК відвідав 45 державну пожежно-рятувальну частину у селищі Сергіївка. Під час візиту очільник одеських рятувальників, за дорученням Голови ДСНС України, нагородив відзнаками ДСНС за професіоналізм та мужність під час ліквідації наслідків ракетних ударів, які трапились 1 липня в Сергіївці, рятувальників, які першими прибули на місце події та самовідданно виконували завдання за призначенням. Також, начальник Головного управління поспілкувався з колегами з гарнізону та перевірив стан  готовності підрозділу до дій за призначенням, а також підготовку підрозділів до  роботи у зимовий період.
27 Липня, 2022 р., 16:26
За інформацією Головного управління ДСНС України в Одеській області, зранку 26 липня до Служби порятунку надійшло повідомлення про загорання та руйнування приватних будівель прибережних сіл на Одещині, які трапились внаслідок влучення крилатих ракет. На жаль, постраждав чоловік, який після надання медичної допомоги від госпіталізації відмовився.
27 Липня, 2022 р., 16:25
Шановні жителі Білгород – Дністровського району! 
27 Липня, 2022 р., 16:22
Як відомо, ніч з 25 на 26 липня, як і більшість попередніх ночей в Одесі та області минула під сигнали повітряної тривоги. Зранку 26 липня, близько п’ятої ранку, ворожа авіація завдала ракетних ударів по узбережжю Чорного моря, внаслідок чого пошкоджень зазнали житлові будинки та бази відпочинку у селищі Затока.
26 Липня, 2022 р., 13:47
Національна рада з відновлення України від наслідків війни, відповідно до Указу Президента від 21 квітня 2022 року № 266/2022, в рамках 24 робочих груп розробила проект Плану Відновлення та модернізації України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь