Новини

08 Серпня, 2022 р., 13:45
Про запровадження в рамках національної платформи «UNITED 24» – «єдиного вікна» для пожертв від благодійних організацій, міжнародних партнерів та громадян. На виконання листа Мінцифри від 25 червня 2022 року №1/06-16-4965 ,,Про запровадження в рамках національної платформи ,,UNITED 24” ,,єдиного вікна” для пожертв від благодійних організацій, міжнародних партнерів та громадян”, районна військова адміністрація інформує, що Указом Президента України від 17 травня 2022 року № 344/2022 постановлено Кабінету Міністрів України забезпечити запровадження в рамках національної платформи ,,UNITED 24” ,,єдиного вікна” для пожертв від благодійних організацій, міжнародних партнерів та громадян з метою підтримки України, зокрема за такими напрямками, як: допомога Збройним Силам України; гуманітарна, медична допомога і допомога дітям; відновлення інфраструктури; цифрова та інформаційна протидія збройній агресії.
04 Серпня, 2022 р., 10:18
У середу, 3 серпня, представники батьківського колективу освітнього закладу, що належить до Саратської селищної ради, малу змогу відвідати укриття, яке знаходиться в установі та пересвідчитись у його готовності до початку нового навчального року в непростих умовах воєнного стану.
04 Серпня, 2022 р., 10:06
Проговоріть план переміщення до укриття заздалегідь. Через сповільнену швидкість нервових реакцій літнім людям потрібно більше часу для ухвалення рішення чи згоди зробити щось.
04 Серпня, 2022 р., 10:06
2 серпня поточного року голова-начальник Білгород-Дністровської районної державної (військової) адміністрації Василь САМОКИШ під час свого візиту до КНП «Білгород-Дністровська міська багатопрофільна лікарня» зустрівся із колективом медичної установи.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь