Новини

01 Серпня, 2022 р., 11:26
У ході здійснення 28 липня поточного року планової робочої поїздки до Кароліно-Бугазької сільської ради, заступник голови Білгород-Дністровської районної державної (військової) адміністрації Максим БРИТКОВ ознайомився із роботою оперативної групи з ліквідації наслідків ракетних обстрілів селища Затока, в ніч проти 26 липня, ходом ліквідаційних робіт, з наданням всебічної допомоги постраждалим мешканцям територіальної громади, а також взяв участь в урочистих заходах з нагоди Дня Української Державності, які відбувались в Кароліно-Бугазькій територіальній громаді.
01 Серпня, 2022 р., 11:25
В Україні постраждалі від російської агресії та незахищені верстви населення, зокрема й пенсіонери, можуть отримати додаткову грошову допомогу від міжнародних організацій. Міністерством соціальної політики України для цього була створена соціальна платформа єДопомога.
01 Серпня, 2022 р., 11:23
Національний банк захищає міжнародні резерви України від валютних спекуляцій, зокрема від схем із «картковим туризмом», щоб і надалі забезпечувати стабільну роботу економіки під час війни. Тому з 21 липня 2022 року діють такі нові правила:
01 Серпня, 2022 р., 11:21
26 липня стартувала Всеукраїнська інформаційна кампанія із захисту прав споживачів фінансових послуг “Знай свої права: кредити”, яку проводить Національний банк України.
01 Серпня, 2022 р., 11:19
Національний банк України встановив нові правила для обмінних пунктів небанківських фінансових установ та поштових операторів з метою мінімізації спекуляцій на валютному ринку в умовах війни.
29 Липня, 2022 р., 14:10
Сьогодні в Одеському академічному українському музично-драматичному театрі імені Василя Василька відбулись урочистості з нагоди відзначення Дня Української Державності.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь