Новини

23 Лютого, 2022 р., 13:21
Як оформити статус податкового резидента, довідку про відсутність заборгованості чи зареєструвати книгу обліку розрахункових операцій без зайвого клопоту, розповість Гід з державних послуг.  Для вашої зручності підготували добірку фінансових держпослуг для бізнесу: 
18 Лютого, 2022 р., 15:58
18 лютого 2022 року о 10 год. в кабінеті Кулевчанського сільської ради відбулася позачергова дванадцята  сесія Кулевчанської  сільської ради. Основним питанням сесії було прийняття звернення до мешканців громади щодо ситуації, яка склалася навколо України. З текстом звернення присутніх на сесії ознайомила депутат Кулевчанської сільської ради, голова фракції «Слуга Народу» - Качанова Лілія Дмитрівна. Депутатський корпус одноголосно  підтримав дане звернення.
17 Лютого, 2022 р., 16:59
ЄВГЕНІЙ ЯКОВИЧ КРАВЧЕНКО
17 Лютого, 2022 р., 16:55
Заступник міністра охорони здоров’я – головний державний санітарний лікар Ігор Кузін пояснив, чому було скорочено мінімальну тривалість як амбулаторно-поліклінічного, так і стаціонарного лікування та термінів самоізоляції пацієнтів із коронавірусом.
17 Лютого, 2022 р., 16:50
Яскраве підтвердження цього може побачити кожен. В рамках програми «Велике Будівництво» в Одеській області, у 2021 році, капітально відремонтовано та введено в експлуатацію 11 приймальних відділень в Чорноморській лікарні, в Арцизькій центральній районній лікарні, в Міській клінічній лікарні №11, в Міській клінічній лікарні №10, в Ізмаїльській міській центральній лікарні, в Березівській центральній районній лікарні та в Одеській обласній клінічній лікарні. Окрім цього з’явились нові приймальні відділення в Балтській  багатопрофільній лікарні, в Подільській міській лікарні, в Міській клінічній лікарні №1 та в Любашівській центральній районній лікарні. У 2021 році завершено будівництво та проведено капітальний ремонт 15 амбулаторій.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь