Новини

14 Лютого, 2022 р., 16:32
Про це на брифінгу розповіла заступниця міністра охорони здоров’я Марія Карчевич, передає кореспондент Укрінформу.
14 Лютого, 2022 р., 16:31
“Примірне чотиритижневе сезонне меню на зимовий період рекомендовано використовувати для організації триразового харчування дітей віком від 1 до 7 років у закладах освіти та інших організованих дитячих колективах. Затверджений перелік страв також може бути використаний як база для чотиритижневого меню в інші пори року, проте з використанням сезонних продуктів”, – йдеться у повідомленні.
14 Лютого, 2022 р., 16:29
Кожна дитина в Україні має право на отримання освіти в тій формі та умовах, які відповідають її фізичному та розумовому розвитку. Це закріплено на законодавчому рівні нашої держави і це добре усвідомлюють керівники відповідних підрозділів Білгород-Дністровського району. Тому в нашому районі вже кілька років поспіль для дітей з особливими освітніми потребами за різними нозологіями відкриваються інклюзивно-ресурсні центри та інклюзивні класи при закладах загально середньої освіти, і цей процес постійно на контролі райдержадміністрації.
11 Лютого, 2022 р., 15:28
На черговому засіданні Кабінет Міністрів України прийняв проект постанови «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо запровадження електронного посвідчення ветерана».
11 Лютого, 2022 р., 15:27
Цифрова трансформація регіонів — один з основних напрямів Мінцифри та важлива складова трансформації України. Мінцифра зацікавлена в пришвидшенні темпів цифрових трансформацій у містах, селах, громадах, а також прагне, щоб про цифрові перемоги регіонів знала вся країна. Міністерство цифрової трансформації України оголошує про оновлення майданчика та концепції для обміну досвідом цифрових трансформацій у регіонах Smart City Club і запускає спільноту Smart Regions community.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь