Новини

02 Лютого, 2022 р., 14:47
В ході чергової селекторної наради, яку з головами районних державних адміністрацій, районних рад і територіальних громад Одеської області в режимі онлайн провів голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький, було обговорено актуальне питання щодо державного регулювання цін на соціально значущі продовольчі товари.
02 Лютого, 2022 р., 14:45
Сьогодні голова ОДА Сергій Гриневецький провів, в режимі онлайн, чергову селекторну нараду Одеської облдержадміністрації з головами районних державних адміністрацій, районних рад і територіальних громад.
02 Лютого, 2022 р., 14:40
В 2021 році, в рамках Програми Президента «Велике Будівництво» збудовано та відремонтовано 186 км державних доріг та 70 км місцевих доріг.
02 Лютого, 2022 р., 14:38
«У грудні 2021-го відбулась відкриття легкоатлетичного манежу комунального закладу «Одеська обласна школа вищої спортивної майстерності «Олімпієць», який капітально відремонтували в рамках програми Президента «Велике Будівництво». Зазначу для Одещини – це свято, тому що саме «Олімпієць» – це кузня майстрів спорту міжнародного класу, чемпіонів та призерів Олімпійських, Паралімпійських та Дефлімпійських ігор, чемпіонатів світу та Європи» – сказав підводячи підсумки реалізації програми Президента «Велике Будівництво» в області голова Одеської ОДА Сергій Гриневецький.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь