Новини

08 Лютого, 2022 р., 14:20
За прогнозами, захворюваність на COVID-19 в Україні зростатиме ще кілька тижнів, тож громадяни повинні активніше вакцинуватися, щоб вберегти себе від важкого перебігу хвороби. Про це йшлося на селекторній нараді в Офісі Президента України.
08 Лютого, 2022 р., 13:56
  5 лютого в селі Кулевча був проведений турнір з волейболу на честь Самокиша І. М., вчителя фізичної культури з багаторічним стажем, 52 роки, який зробив значний внесок в спорт села Кулевча. Вихованці різних поколінь волейболістів прийняли участь в сьогоднішньому заході. В турнірі приймали участь такі команди: - Кулевча - Кулевча ІІ - Білгород-Дністровський - смт.Сергіївка Переможцем турніру стала команда - Кулевча ІІ місце - Кулевча ІІ ІІІ місце - Білгород-Дністровський Індивідуальні нагороди: Кращий гравець - Самокиш Іван( Кулевча ІІ) Кращій захисник - Ленькова Аня( смт.Сергіївка) Кращій нападник - Кімуржи Вадим(Кулевча) Кращий пасующій - Кіхан Микола(Білгород -Дністровський) Переможець турніру та призери були нагороджені кубком, грамотами, медалями Голова Кулевчанської громади Михаил Попов вручив Подяку Самокишу Івану Миколайовичу за значний особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту Кулевчанської громади.   Провідний спеціаліст з молоді та спорту Кулевчанської сільської ради    Станіслав ПЄТКОВ    
03 Лютого, 2022 р., 17:04
За інформацією Одеського обласного центру громадського здоров’я, на Одещині стартувала кампанія зі щеплення дітей від поліомієліту. Щодня десятки малюків в усіх медичних закладах області отримують свої планові щеплення, щоб бути здоровими та захищеними від інфекцій. І для батьків, і для маленьких пацієнтів процедура проста та безпечна:
03 Лютого, 2022 р., 17:03
За інформацією Одеського обласного центру громадського здоров’я , в Україні для бустерного щеплення можна використовувати ту саму вакцину, що й для першої та другої доз, або змішану схему – насамперед одну з мРНК-вакцин (Moderna або Comirnaty), незалежно від того, якою було зроблено попереднє щеплення.
03 Лютого, 2022 р., 17:00
  На виконання протоколу від 26.01.2022 №4-ОН робочої поїздки до Білгород-Дністровського району Одеської області голови Одеської обласної державної адміністрації Сергія Гриневецького з питань проведення інвентаризації земельних ділянок та споруд усіх форм власності на території Будакської коси, головою райдержадміністрації Василем САМОКИШЕМ було проведено робочу нараду за участю заступників голови райдержадміністрації Тетяни ДОМЧИНСЬКОЇ, Максима БРИТКОВА, а також представників управління у Білгород-Дністровському районі ГУ Держгеокадастру в Одеській області, Білгород-Дністровської окружної прокуратури Одеської області, Білгород-Дністровського РУ ГУ ДСНС України в Одеській області, Білгород-Дністровського районного відділу поліції ГУНП в Одеській області та спеціалістів структурних підрозділів Білгород-Дністровської РДА.
02 Лютого, 2022 р., 14:49
Взаємодія органів державної влади та місцевого самоврядування із громадським суспільством, ефективний зворотній зв’язок та участь громадян у процесах державного та місцевого управління здійснюються переважно через таку форму, як офіційні звернення. Саме це питання було розглянуто та обговорено у ході чергової селекторної наради Одеської облдержадміністрації, яку з головами районних державних адміністрацій, районних рад і територіальних громад, в режимі онлайн, провів голова ОДА Сергій Гриневецький.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь